VG248QG monitörde anlık kırpma

Hakan^^

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, benim monitörümde, internette veya video izlerken ekranın üst bölümünde bir kırpma oluyor. Kablo değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor. Ama oyuna girdiğimde ise böyle bir sorun meydana gelmiyor.
Bu sorunla ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

Adsız.png

Gördüğünüz fotoğrafdaki sorun arkadaşlar saliseliktir. Salise hızında oluyor.

Hocam, aynı sorun şu an ben yaşıyorum VG27VQ ile. Monitörle alakası yok gibi geldi bana ama sorunun çözümünü bulamadım. Laptop ile bağladığımda o kırkma hiç olmuyor.
Sorunu çözdünüz mü?

Hocam, aynı sorun şu an ben yaşıyorum VG27vq ile. Monitörle alakası yok gibi geldi bana ama sorunun çözümünü bulamadım. Laptop ile bağladığımda o kırkma hiç olmuyor.
Sorunu çözdünüz mü?

Hocam benim araştırmalarıma göre NVIDIA yazılımsal bir hata yaptığını ve hala bunu düzeltmekle uğraşmadıklarını sanıyorum. Çünkü genelde piyasada ki %75 G-Sync olan monitörler de bu sorun mevcut, kimisi komple G-Sync kapatarak, kimisi ise NVIDIA'ın eski Game Ready sürümlerini yükleyerek sorunu çözdüğünü söylüyor ve bazı kesimler ise hepsini yapıp da hiçbir etkisi olmadığını söylüyor.

Hocam benim araştırmalarıma göre NVIDIA yazılımsal bir hata yaptığını ve hala bunu düzeltmekle uğraşmadıklarını sanıyorum. Çünkü genelde piyasada ki %75 G-Sync olan monitörler de bu sorun mevcut, kimisi komple G-Sync kapatarak, kimisi ise NVIDIA'ın eski Game Ready sürümlerini yükleyerek sorunu çözdüğünü söylüyor ve bazı kesimler ise hepsini yapıp da hiçbir etkisi olmadığını söylüyor.
G-Sync veya FreeSync hepsini kapadım sorun gene devam ediyor. Eski sürüm derken hangi sürüm mesela onu yükleyeyim deneyeyim bi. Ben 2-3 versiyon eskisini yükledim onda da yaptı
Ekran kartınız nedir ?

Merhaba, benim monitörümde, internette veya video izlerken ekranın üst bölümünde bir kırpma oluyor. Kablo değiştirmeme rağmen sorun devam ediyor. Ama oyuna girdiğimde ise böyle bir sorun meydana gelmiyor.
Bu sorunla ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

Eki Görüntüle 759665

Gördüğünüz fotoğrafdaki sorun arkadaşlar saliseliktir. Salise hızında oluyor.

Ekran kartınız nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı