oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 6 Şubat 2020 #1 VGA to DVI mı, VGA to HDMI mı, VGA ve dönüştürücü aparat mı?
dionysoss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1.322 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #2 HDMI to VGA dönüştürücü kullanıyorum. 5 aydır herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. Öneririm.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 6 Şubat 2020 #3 VGA to HDMI.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 6 Şubat 2020 #4 CillianMurphy dedi: VGA to HDMI. Genişletmek için tıkla... Hangi tipini öneriyorsunuz? Hem yukarıdaki arkadaşın attığı gibi var hem de direkt kablo olarak var.
CillianMurphy dedi: VGA to HDMI. Genişletmek için tıkla... Hangi tipini öneriyorsunuz? Hem yukarıdaki arkadaşın attığı gibi var hem de direkt kablo olarak var.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 6 Şubat 2020 #5 oscorp dedi: Hangi tipini öneriyorsunuz? Hem yukarıdaki arkadaşın attığı gibi var hem de direkt kablo olarak var. Genişletmek için tıkla... Farketmez dostum ikiside aynı görevi görüyor.
oscorp dedi: Hangi tipini öneriyorsunuz? Hem yukarıdaki arkadaşın attığı gibi var hem de direkt kablo olarak var. Genişletmek için tıkla... Farketmez dostum ikiside aynı görevi görüyor.
CrusherHD Hectopat Katılım 14 Mayıs 2015 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #6 oscorp dedi: Hangi tipini öneriyorsunuz? Hem yukarıdaki arkadaşın attığı gibi var hem de direkt kablo olarak var. Genişletmek için tıkla... Direkt kablo olarak bulabilirseniz kesinlikle onu öneririm çünkü yukarıdaki fotograftaki gibi dönüştürücüler genelde Çin malı ve kalitesiz oluyor dolayısıyla kolaylıkla bozuluyor.
oscorp dedi: Hangi tipini öneriyorsunuz? Hem yukarıdaki arkadaşın attığı gibi var hem de direkt kablo olarak var. Genişletmek için tıkla... Direkt kablo olarak bulabilirseniz kesinlikle onu öneririm çünkü yukarıdaki fotograftaki gibi dönüştürücüler genelde Çin malı ve kalitesiz oluyor dolayısıyla kolaylıkla bozuluyor.