VGA ile bağlı monitöre BIOS ekranı gelmiyor

siracalan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, çok uzun bir süredir laptopumun ekranı kırık olduğu için VGA kablosuyla laptopu ek bir monitöre bağlıyordum. Ancak bu şekilde BIOS'a falan kesinlikle giremiyorum. Laptopun dahili ekranını hiçbir zaman kullanmayacağım. Ekran soketlerine falan baktım ancak göremedim sanırsam daha da açmam gerekiyor laptopu. Dahili ekranın soketlerini komple söksem bu sorun çözülür mü? Ekran soketlerinin de yerlerini tam olarak bilmiyorum eğer gerekirse laptop içini fotoğraf atabilirim. Soket sökme dışında bir çözümü var mı bunun? Benim için her türlü çok sıkıntı çünkü mesela format atmak istediğimde veya sıfırdan Windows kurmak istediğimde de bunu başaramıyorum çünkü o kurulum ekranı falan da gelmiyor. Mecbur olarak bilgisayarcıya götürmek zorunda kalıyorum. O da laptop ekranı bağlayarak çözüyor sanırsam tam emin değilim. Boşuna para da vermek istemiyorum kendi işimi kendim halletmek istiyorum. Bir çözümünüz varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı