Çözüldü VGA monitörden dönüştürücü ile ses aktarımı yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Anatomyofzombie

Centipat
Şu an RTX 2070S ekran kartımla birlikte 144Hz bir monitörü Display Port üzerinden kullanıyorum. Yan ekran olarak ikinci bir monitör almayı düşünüyorum. Almayı düşündüğüm monitörün HDMI ya da DP bağlantısı yok sadece VGA bağlantısı var. Eğer VGA to HDMI bir dönüştürücü ile kullansam ses gelmeme gibi bir sorun olur m? Konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum.

Çözüm
Hocam monitörde dahili hoparlör veya çıkış yoksa ses alamazsınız. Ben size yine de bu dönüştürücüyü tavsiye ederim. USB beslemesiyle görüntü ve sesi iyi aktarır. Digital bir sinyali analog yapacaksanız. Besleme ile daha net görüntü oluşturur.
.
Hocam monitörde dahili hoparlör veya çıkış yoksa ses alamazsınız. Ben size yine de bu dönüştürücüyü tavsiye ederim. USB beslemesiyle görüntü ve sesi iyi aktarır. Digital bir sinyali analog yapacaksanız. Besleme ile daha net görüntü oluşturur.
.

Çözüm
.

Ne ekran kartında ne de monitörde Micro USB girişi yok ne yazık ki.

Hocam Micro USB derken ihtiyacınız yok. Ekran kartı üzerinden HDMI ile görüntü alacaksanız.

Evet hocam. Önerdiğim ürünle sıkıntı olmaz. Kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı