M Mehmet002 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7 4770 Gt 730 8gb single ram Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Merhaba, PlayStation 4'ü eski monitöre bağlamak istiyorum ama PlayStation 4'te HDMI çıkış var VGA'ya dönüştürmem lazım. Kullandığınız veya bildiğiniz marka var mıdır? (Bu tarz)
Merhaba, PlayStation 4'ü eski monitöre bağlamak istiyorum ama PlayStation 4'te HDMI çıkış var VGA'ya dönüştürmem lazım. Kullandığınız veya bildiğiniz marka var mıdır? (Bu tarz)
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.087 Çözümler 37 Yer Adana 11 Temmuz 2023 #2 Tam tersi şekilde HDMI(Male) to VGA(Female) şeklinde Dark markasını yıllardır kullanıyorum. Çok memnunum.
Tam tersi şekilde HDMI(Male) to VGA(Female) şeklinde Dark markasını yıllardır kullanıyorum. Çok memnunum.
M Mehmet002 Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7 4770 Gt 730 8gb single ram Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 canysf dedi: Tam tersi şekilde HDMI(male) to VGA(female) şeklinde Dark markasını yıllardır kullanıyorum. Çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım
canysf dedi: Tam tersi şekilde HDMI(male) to VGA(female) şeklinde Dark markasını yıllardır kullanıyorum. Çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bakacağım