Emin Bozgeyik Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 862 Makaleler 12 Yer The Earth 15 Kasım 2014 #1 Elimde 2 tane VGA monitör var. Bunları 2 tane DVI girişli ekran kartına nasıl bağlayabilirim?
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #2 Monitörünüzün ve ekran kartınızın marka modelini belirtiniz. Şöyle bir şey olabilir örneğin: Digitus Ak-320504000-S Dvı Erkek Vga Dişi Çevirici - Vatan Bilgisayar Fakat net bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Monitörünüzün ve ekran kartınızın marka modelini belirtiniz. Şöyle bir şey olabilir örneğin: Digitus Ak-320504000-S Dvı Erkek Vga Dişi Çevirici - Vatan Bilgisayar Fakat net bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Emin Bozgeyik Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 862 Makaleler 12 Yer The Earth 17 Kasım 2014 #3 son_goku dedi: Monitörünüzün ve ekran kartınızın marka modelini belirtiniz. Şöyle bir şey olabilir örneğin: Digitus Ak-320504000-S Dvı Erkek Vga Dişi Çevirici - Vatan Bilgisayar Fakat net bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konuyu hallettim. Sanırım konu kilitlenebilir.
son_goku dedi: Monitörünüzün ve ekran kartınızın marka modelini belirtiniz. Şöyle bir şey olabilir örneğin: Digitus Ak-320504000-S Dvı Erkek Vga Dişi Çevirici - Vatan Bilgisayar Fakat net bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konuyu hallettim. Sanırım konu kilitlenebilir.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2014 #4 Emin Bozgeyik dedi: Teşekkürler konuyu hallettim. Sanırım konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü belirtin. Öyle kilitleyelim.
Emin Bozgeyik dedi: Teşekkürler konuyu hallettim. Sanırım konu kilitlenebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdüğünüzü belirtin. Öyle kilitleyelim.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.232 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2014 #5 Kaçtı galiba.