ErenD123 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Valorant'ı eskiden yüklemiştim, daha sonra sildim. Fakat halen Valorant'ın Vanguard'ı yüklü ve silinmiyor. Silmeye çalıştığımda "program çalışıyor" hatası veriyor. Arkada yüksek CPU yiyor. Dosya Ekleri s.PNG 29,8 KB · Görüntüleme: 69 Ekran Alıntısı.PNG 38,6 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2023
Valorant'ı eskiden yüklemiştim, daha sonra sildim. Fakat halen Valorant'ın Vanguard'ı yüklü ve silinmiyor. Silmeye çalıştığımda "program çalışıyor" hatası veriyor. Arkada yüksek CPU yiyor.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.734 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 16 Ocak 2023 #2 Denetim Masası'ndan kaldırıp sonra bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. Vanguard kernel ile çalışıyor ondan dolayı kapatamazsınız. Artı 0 Eksi
Denetim Masası'ndan kaldırıp sonra bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. Vanguard kernel ile çalışıyor ondan dolayı kapatamazsınız.
mrjack Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 210 Çözümler 1 16 Ocak 2023 #3 Görevi sonlandır dedikten sonra yine otomatik açıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS ErenD123 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #4 Emperor4231 dedi: Denetim Masası'ndan kaldırıp sonra bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. Vanguard kernel ile çalışıyor ondan dolayı kapatamazsınız. Genişletmek için tıkla... denetim masasından silmeyi denedim.silmek istiyrormusun diyor.evete basınca silinmiyor mrjack dedi: Görevi sonlandır dedikten sonra yine otomatik açıyor mu? Genişletmek için tıkla... hiç kapanmıyor Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: Denetim Masası'ndan kaldırıp sonra bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz. Vanguard kernel ile çalışıyor ondan dolayı kapatamazsınız. Genişletmek için tıkla... denetim masasından silmeyi denedim.silmek istiyrormusun diyor.evete basınca silinmiyor mrjack dedi: Görevi sonlandır dedikten sonra yine otomatik açıyor mu? Genişletmek için tıkla... hiç kapanmıyor