VGN Dragonfly F1 Pro Max kutusundan çıkan dongle 1K dongle mı 2.4GHz dongle mı?

ConDeMothe

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi elimde Dragonfly F1 Pro Max modeli var ve içinden bir kablo, bir tarafı USB bir tarafı Type-C olan bir alet, bir de alt kısmı beyaz olan bir USB var. Ben kablosuz olarak bağlamak istediğimde kabloyu önce bilgisayara sonra o ismini bilmediğim aleti kabloya bağladıktan sonra beyaz USB'yi alete bağlarsam 1K olarak mı kullanıyorum 2.4GHz mi?

17370156916582078604366300879238.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi elimde Dragonfly F1 Pro Max modeli var ve içinden bir kablo, bir tarafı USB bir tarafı Type-C olan bir alet, bir de alt kısmı beyaZ olan bir USB var. Ben kablosuZ olarak bağlamak istediğimde kabloyu önce bilgisayara sonra o ismini bilmediğim aleti kabloya bağladıktan sonra beyaZ USB'yi alete bağlarsam 1K olarak mı kullanıyorum 2.4GHZ mi?

Eki Görüntüle 2398636
2.4ghz'de mouse ne kadar destekliyorsa o kadar kullanıyor olacaksınız.Yazılımı olması lazım yazılımdan 2.4g'yi seçip hz'yi kendiniz ayarlayabiliyorsunuz

Hocam VGN yazan siyah şey uzatma kablosu görevi görüyor. Beyaz dongle'ı kasaya taktığınızda bazen mesafesi yetmiyor onun için böyle bir şey çıkarmışlar.

Geri
Yukarı