Victor G801 Nasıl (Ekstra Genel Olarak Victor Nasıl)

oxygenerator_tr

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.Normalde masaüstü r9 280xli bir masaüstü toplayacaktım fakat gideceğim yerde masaüstüne yer olmadığından mütevellit bir oyun dizüstü pc alayım dedim.Msi Monster ve victore baktım Her Nedense victor cazip geldi.İnternetten biraz araştırdım.Pek bir bilgi de bulamadım.Msi ve monster zaten bilindik markalar fakat fiyat bakımından msidan çok daha cazip? Ge60 la karşılaştırırsak.Sanırım bu da malzeme kalitesini düşürüyor.
Ayrıca g 801 e genel olarak gelirsek
gtx860 m ve i7 4710 yada i5 4210 gibi seçenekler ve (Benim tercihim o yüzden victordan yana oldu) 17.3 inch 1080p ekran var.Büyük ekrandan dolayı daha hoş gözüktü.Genel olarak msiden dandik monstere da yakın olduğunu varsayarsak sizce alınabilir mi?

Aynı kasa(clevo) monsterın abra a7 olan modelini arkadaşım kullanıyor.
Bu kasanın ısınma ve bir süre sonra bilek konulan yerde renk atması meydana geliyor.
Tavsiyem aynı özelliklerde monster abra a7 v3.1 (kendim kullanıyorum) bütçen var ise MSİ ge 70 apache pro almandır.
Bu iki laptopta msi tarafından üretiliyor monster'ın ki msi barebone olarak geçiyor.

Bence almalısın ama nisan ayında al stokları güncel olarak güncellenecek sanırsam bütün serileri 900 serisine kavuşacak :).
G801 Hakkında
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet onu başka bir forum sitesinde gördüm.Normalde o kadar fazla sorun olmaz Ancak İleride o kadar fazla özelleştirilememeleri(Örn.Ekran Kartı Değişimi [Belki oluyordur]) Oluyorsa tadından yenmez.Ama victor kafama yattı ya

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı