Victus 15 FB2003NT'de Hall Sensörü sorunu var mı?

Victus 16 serisinde oluyor galıba

16-s0063nt kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım

Aynı fiyat aralığında asus a15 var onada bir bakın isterseniz

Victus 16 serisinde oluyor galıba.

16-S0063NT kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Aynı fiyat aralığında ASUS A15 var ona da bir bakın isterseniz.

Hocam tam olarak kaç aydır kullanıyorsunuz ve önerir misiniz ben de almayı düşünüyorum ama bu arıza gözümü çok korkutuyor servise gönderdiklerinde sensörü kesipte işlemciyi sınırlatabiliyorlarmış yani para boşa gitsin istemiyorum.

Hocam tam olarak kaç aydır kullanıyorsunuz ve önerir misiniz ben de almayı düşünüyorum ama bu arıza gözümü çok korkutuyor servise gönderdiklerinde sensörü kesipte işlemciyi sınırlatabiliyorlarmış yani para boşa gitsin istemiyorum.
Ben 20.03.2024 de satın aldım şuana kadar bir sorun yaşamadım
Hall sensörü şans işi olabilir herhalde pek bilgim yok

Ben 20.03.2024 de satın aldım şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
Hall sensörü şans işi olabilir herhalde pek bilgim yok.

Hocam normalde şans işi ama sanırsam HP Temmuz'da bir açıklama yapmış üstüne ChatGPT falan da bir şey olmaz diyor bu fiyata böyle uygun bilgisayar görünce insan duramıyor vallahi. Hocam siz bilgisayara çok yük bindiryor musunuz anladığım kadarıyla uzun süre yük binip ısınan cihazlarda bu sorun varmış.

Hocam valla ben valorant cs2 dying light cryis 3 battlefield 1 oynuyorum çok zorlamıyorum bence fanlar devreye girince fazla ses çıkıyor ama benim için sıkıntı olmuyor oun dişinde açmıyor zaten

16-s0063nt

Asus Tuf Gaming A15 FA507NUR-LP006 6gb RTX4050 140W Ryzen 7 7435HS 16gb Ram 512GB SSD 15.6 Inç Fhd 144Hz Taşınabilir Bilgisayar bunada bakabilrisn

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı