Victus 15 laptop kernel hatası

msngur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 aydır zamansız yeniden başlatma problemi çekiyordum. Bazen oyun oynarken bazen bilgisayarı ilk açtığımda çok kararsız kafasına göre yeniden başlatıyordu. Bugün kafam esti bayağı uğraştım kernel hatası aldığımı buldum 4aydan sonra olay görüntüleyicine bakmak aklıma geldi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlla tamire mi göndermek gerekiyor bayram tatili dolayısıyla ona göre göndereceğim.

Victus 15 RTX 4050 i513420 h 200W.

16RAM.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-17 225354.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-17 225354.png
    315,9 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2025-03-17 225254.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-17 225254.png
    344,6 KB · Görüntüleme: 26
  • Ekran görüntüsü 2025-03-17 225254.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-17 225254.png
    344,6 KB · Görüntüleme: 26
@msngur Olay Görüntüleyicisinde görülen Kernel Power hatalarının anlamı; PC Windows'un isteği doğrultusunda kapatılmadı. Ani kapanma ya da restart yaşandı.

Oluşturup paylaşın hocam.

@msngur olay görüntüleyicisinde görülen Kernel Power hatalarının anlamı; PC Windows'un isteği doğrultusunda kapatılmadı. Ani kapanma ya da restart yaşandı.

Tamamdır yapayım teşekkür ederiimmm.

Anlatmak istediğim orada gördüğünüz bir hata değil farklı hatanın habercisi. Mavi ekran hatası aldınız mı?

Hayır anladım demek istediğinizi internette araştırdım 2 3 sene önce de aynı hatayla beraber kafasına göre yeniden başlatan bilgisayarlar varmış hala çözüme ulaşamamışlar benim de başıma geldi güncel çözüm var mı diye yazdım foruma inşallah başına gelip hal çaresini bilen bir arkadaş yardımcı olur.

Anlatmak istediğim orada gördüğünüz bir hata değil farklı hatanın habercisi. Mavi ekran hatası aldınız mı?

Almadım hiç navi ekran.

Bu.

@msngur olay görüntüleyicisinde görülen Kernel Power hatalarının anlamı; PC Windows'un isteği doğrultusunda kapatılmadı. Ani kapanma ya da restart yaşandı.

Raporu alıp buraya mı göndereceğim acaba. Buraya göndereceksem yarın akşamı bulur. PC'nin şarjı bitti kapattım koydum yarın 9'da kalkmam gerekecek bir de.

Arkadaşlar 4 aydır zamansız yeniden başlatma problemi çekiyordum. Bazen oyun oynarken bazen bilgisayarı ilk açtığımda çok kararsız kafasına göre yeniden başlatıyordu. Bugün kafam esti bayağı uğraştım kernel hatası aldığımı buldum 4aydan sonra olay görüntüleyicine bakmak aklıma geldi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlla tamire mi göndermek gerekiyor bayram tatili dolayısıyla ona göre göndereceğim.

Victus 15 RTX 4050 i513420 h 200W.

16RAM.
Gerekirse Windows u yeniden yükle,bu İnternetten veya USB bellekten yüklenebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı