Victus 16-R1019NT vs Katana 17 B13VGK-1030xtr vs Katana 15 B13VGK-1874xtr

Bütçe
60000

MysLL

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir bilgisayar almaya karar verdim ve şehir dışında okumam gerektiği için laptop almam gerekiyor. Bütçem 55-60 bin, çok zorlarsam 62-63 bin civarına çıkabilir. İnternette gezerken birkaç model arasında kaldım:
  1. HP Victus 16-R1019NT
  2. MSI Katana 17 B13VGK-1030XTR
  3. MSI KATANA 15 B13VGK-1874XTR
2K monitöre sahibim ve alacağım laptopu bu monitör ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Genel olarak FPS oyunları, Rocket League, FC 25 tarzı oyunlar oynuyorum ama son zamanlarda hikayeli oyunlara sardım ve AAA oyunları da 2K monitörüm ile 60 fps oynamak istiyorum. Ayrıca alacağım bilgisayarın 5-6 yıl idare etmesi gerekiyor. Bu modellerden hangisini almalıyım veyahut farklı bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu da gördüm ancak markayı daha önce duymadığım için güvenemedim, garantiye ihtiyacım olursa diye endişelerim de olduğu için elemiştim. Elimde bir glorious mouse var çektirmediği şey kalmadı; bir nevi travmam oldu diyebiliriz. Bundan dolayı bilindik markalardan almak istiyorum.

Hocam laptop tam F/P canavarı bu bütçede rakibi yok. Ayrıca Hepsiburada size çok sorun çıkarmaz.

Hepsiburada'dan ziyade "GameGaraj" firmasına güvenemiyorum. Yoksa dediğinize katılıyorum, F/P canavarı. Ama "Ya bir problem çıkarsa, ya garantiye ihtiyacım olursa" endişelerim var. "Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer" derler ya, o durum.

GameGaraj gayet güvenilir hocam yıllardır varlar ve iade konusunda sorun çıkarmıyorlar.
(Sebep mantıklı ise)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı