T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 16 Eylül 2023 #1 Şu an bu modelde 512 GB M2 bir SSD bulunuyor zaten. Ancak ikinci bir slot var mı yok mu araştırmama rağmen öğrenemedim. Bilen var mı?
Şu an bu modelde 512 GB M2 bir SSD bulunuyor zaten. Ancak ikinci bir slot var mı yok mu araştırmama rağmen öğrenemedim. Bilen var mı?
HYRAXA Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.972 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU RTX 3050 6GB CPU AMD Ryzen 5 7640HS RAM : 2X8 16 GB DDR5 işletim sistemi: Windows 11 Pro Laptop: HP Victus 16-S0057NT Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #2 Tek slot diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.918 Makaleler 9 Çözümler 1.035 16 Eylül 2023 #3 2. disk slotu bulunuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
HYRAXA Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.972 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU RTX 3050 6GB CPU AMD Ryzen 5 7640HS RAM : 2X8 16 GB DDR5 işletim sistemi: Windows 11 Pro Laptop: HP Victus 16-S0057NT Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım 2. slotu var. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım 2. slotu var.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #5 HYRAXA dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım 2. slotu var. Genişletmek için tıkla... Bu kasa acilim videolarina bakarak karar vermeyin. Ayni seriden ulkemize gelenler farkli olabiliyor. Artı 0 Eksi
HYRAXA dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım 2. slotu var. Genişletmek için tıkla... Bu kasa acilim videolarina bakarak karar vermeyin. Ayni seriden ulkemize gelenler farkli olabiliyor.
Bestty Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.870 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #6 ProfTech dedi: Bu kasa acilim videolarina bakarak karar vermeyin. Ayni seriden ulkemize gelenler farkli olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Neye göre karar verelim? Bildiğim kadarıyla S serisi tek slota, D serisi çift slota sahip. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Bu kasa acilim videolarina bakarak karar vermeyin. Ayni seriden ulkemize gelenler farkli olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Neye göre karar verelim? Bildiğim kadarıyla S serisi tek slota, D serisi çift slota sahip.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #7 Bestty dedi: Neye göre karar verelim? Bildiğim kadarıyla S serisi tek slota, D serisi çift slota sahip. Genişletmek için tıkla... Urun seri numarisiyla bakmak gerekli support sayfasindan. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Neye göre karar verelim? Bildiğim kadarıyla S serisi tek slota, D serisi çift slota sahip. Genişletmek için tıkla... Urun seri numarisiyla bakmak gerekli support sayfasindan.
HYRAXA Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.972 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU RTX 3050 6GB CPU AMD Ryzen 5 7640HS RAM : 2X8 16 GB DDR5 işletim sistemi: Windows 11 Pro Laptop: HP Victus 16-S0057NT Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #8 ProfTech dedi: Ürün seri numarisiyla bakmak gerekli Support sayfasindan. Genişletmek için tıkla... Hayır HP ürünlerini e-s-D numaralandırarak kontrol eder harfe göre bakacaksın öyle olsaydı her modelin ayrı özelliği olurdu bak bak dolanırdın mesela ben girdiğimde sistem bilgilerine 16-S0**** yazıyor yani 16 modelinin s serisinden diyor. Son düzenleme: 16 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Ürün seri numarisiyla bakmak gerekli Support sayfasindan. Genişletmek için tıkla... Hayır HP ürünlerini e-s-D numaralandırarak kontrol eder harfe göre bakacaksın öyle olsaydı her modelin ayrı özelliği olurdu bak bak dolanırdın mesela ben girdiğimde sistem bilgilerine 16-S0**** yazıyor yani 16 modelinin s serisinden diyor.