yucewalden
Hectopat
- Makaleler
- 1
Video açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum. Nasıl düzelteceğim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un video programıyla mı açmaya çalışıyorsun yoksa VLC Media Player ile falan mı?
Filmler ve TV'den açmaya çalışıyorum.
Bu hizmet açık mı?
Eki Görüntüle 1454858
Bu konuyu deneyebilirsin, fotoğraflar ile ilgili fakat işe yarayabilir aynı mantık.
Çözüm: Windows 11 Fotoğraflar uygulaması kendiliğinden kapanıyor
Çözümü basittir: Bu Windows 11 fotoğraflar uygulaması, AppXSvc adlı hizmete bağlıdır. AppXSvc adlı hizmet, durdurulursa fotoğraflar uygulaması çalışmaz. Normal olarak, bu hizmetin başlangıç ayarını devre dışı yaptığınız zaman uyarı verir ve yapmaz. Regedit üzerinden bu hizmeti sonsuza kadar...www.technopat.net
Windows'un uygulaması yerine VLC Media Player kullanabilirsin. VLC Media Player gene hata verirse dosya bozuk olabilir.
Mp4 sanırım açmaya çalıştığın video, VLC veya Home media player (gerçi 2017'den beri güncellenmedi ama CCCPack ile gider) ile dene.Filmer ve TV'den açmayaa çalışıyorum.
dosya bozulmuşsa geri getirmenin yolu yok mu.Mp4 sanırım açmaya çalıştığın video, VLC veya Home media player (gerçi 2017'den beri güncellenmedi ama CCCPack ile gider) ile dene.
Açılmazsa dosya bozulmuş olabilir.
VLC ile deneyebilirsin tamiri, bir veya iki bin video bulabilirsin konuyla ilgili.dosya bozulmuşsa geri getirmenin yolu yok mu.
Dosya bozulmuşsa geri getirmenin yolu yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.