Yusuf07q Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #1 Başlıkta dediğim gibi video çekerken ön kamera ile arka kamera arasında geçiş yapmak istiyorum. Bunun için bir uygulama var mı? Birkaç özel kamera uygulaması denedim ama maalesef fayda vermedi.
Başlıkta dediğim gibi video çekerken ön kamera ile arka kamera arasında geçiş yapmak istiyorum. Bunun için bir uygulama var mı? Birkaç özel kamera uygulaması denedim ama maalesef fayda vermedi.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.498 Çözümler 5 Yer Toronto, Ontario 10 Kasım 2024 #2 Normalde zaten geçiş yapmıyor mu telefon?
Yusuf07q Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #3 Maddoxkkm dedi: Normalde zaten geçiş yapmıyor mu telefon? Genişletmek için tıkla... Video çekim anında Android'ler yapamıyor IOS'la ilgili bir fikrim yok ama Android'lerde durum böyle maalesef.
Maddoxkkm dedi: Normalde zaten geçiş yapmıyor mu telefon? Genişletmek için tıkla... Video çekim anında Android'ler yapamıyor IOS'la ilgili bir fikrim yok ama Android'lerde durum böyle maalesef.
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.498 Çözümler 5 Yer Toronto, Ontario 10 Kasım 2024 #4 Yusuf07q dedi: Video çekim anında Android'ler yapamıyor IOS'la ilgili bir fikrim yok ama Android'lerde durum böyle maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım ben her ikiside yapıyor zannediyordum. IOS kullanıyorum.
Yusuf07q dedi: Video çekim anında Android'ler yapamıyor IOS'la ilgili bir fikrim yok ama Android'lerde durum böyle maalesef. Genişletmek için tıkla... Anladım ben her ikiside yapıyor zannediyordum. IOS kullanıyorum.