msrua Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 21 2 Temmuz 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Full HD video çekimlerim için video düzenlemek istiyorum. Sistem veya laptop tavsiyeleriniz neler olur acaba? Bir laptopum var ama yeterli gelmiyor. O yüzden yeni bir ürün almak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar, Full HD video çekimlerim için video düzenlemek istiyorum. Sistem veya laptop tavsiyeleriniz neler olur acaba? Bir laptopum var ama yeterli gelmiyor. O yüzden yeni bir ürün almak istiyorum.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.959 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2021 #2 Bütçe?
Eşkıya Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 482 Çözümler 5 Yer Beyoğlu’nun çatıları 2 Temmuz 2021 #3 Bu arkadaş gayet güzel anlatmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu arkadaş gayet güzel anlatmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
msrua Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 21 3 Temmuz 2021 #4 Emre SÜRER dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 8000 Eşkıya dedi: Bu arkadaş gayet güzel anlatmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izledim, kanalı da takip ediyorum. Yani aslında atıyorum GTX 1050 Ti ekran kartı laptop ve PC de nasıl performans verir onu merak ediyorum.
Emre SÜRER dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... 8000 Eşkıya dedi: Bu arkadaş gayet güzel anlatmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoyu izledim, kanalı da takip ediyorum. Yani aslında atıyorum GTX 1050 Ti ekran kartı laptop ve PC de nasıl performans verir onu merak ediyorum.