Selam arkadaşlar. Beceremediğim için size atıyorum. Bu linkteki videoyu mesaj sesi olarak kullanmak istiyorum telefonumda. Sadece Brutal'in olduğu (bağırdığı) kısım. Acaba bunu yapabilecek olan var mı?
Editlenecek bir şey yok ki bunda. Herhangi bir video düzenleme programına atarak sadece istediğiniz kısmı seçeceksiniz ve ses dosyası olarak çıktı alacaksınız.
@Rashmore@PossibleTurco Hocalarım aslında uğraşsam yapabilirim fakat dersler dershaneler derken pek de fırsat kalmıyor açıkcası. Bir ara Photoshop işine gireyim dedim kurcalayarak bir yerlere geldim ama sadece o kadar. Yine sınavlar başladı. Umarım size tembel olduğum izlenimini vermemişimdir.
@Rashmore@PossibleTurco Hocalarım aslında uğraşsam yapabilirim fakat dersler dershaneler derken pek de fırsat kalmıyor açıkçası. Bir ara Photoshop işine gireyim dedim kurcalayarak bir yerlere geldim ama sadece o kadar. Yine sınavlar başladı. Umarım size tembel olduğum izlenimini vermemişimdir.
Hocam plan yapın. Boş zamanlarınızda bu işlerle uğraşın. Zor şeyler değil bunlar. Sadece vakit ayırman lazım. Bende öyle bir izlenim bırakmadınız. Meraklısınız ki bu işlere böyle bir konu açtınız.