berkanozdemir98 Hectopat Katılım 27 Eylül 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #1 Ben ses kayıtlarımın arkasına fon müziği olarak şarkılar ws melodiler koymak istiyorum. Ve bunları Youtube'de paylaşmak istiyorum. Acaba telif hakkı yer miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2015
Ben ses kayıtlarımın arkasına fon müziği olarak şarkılar ws melodiler koymak istiyorum. Ve bunları Youtube'de paylaşmak istiyorum. Acaba telif hakkı yer miyim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Haziran 2015 #2 Satın almadığın, elinde lisansı olmayan ya da açıkça kullanmana izin verilen lisansı olmayan bir müzik ise evet, telif hakkı yersin.
Satın almadığın, elinde lisansı olmayan ya da açıkça kullanmana izin verilen lisansı olmayan bir müzik ise evet, telif hakkı yersin.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 12 Haziran 2015 #3 YouTube Müzik Kütüphanesini kullanabilirsin.
Emir Öztürk Kilopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Haziran 2015 #4 NCS'de gayet güzel müzikler var. NCS'nin müziklerini kullanmanda bir sakınca yok.
B balasagun Hectopat Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2015 #5 NCS müzikleri telifsi bir sorun çıkmaz deniliyor doğru mu birde mehter marşlarında birini kullanaak sıkıntı çıkar mı ?
NCS müzikleri telifsi bir sorun çıkmaz deniliyor doğru mu birde mehter marşlarında birini kullanaak sıkıntı çıkar mı ?
KemalAkarsu Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 728 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Temmuz 2015 #6 balasagun dedi: NCS müzikleri telifsi bir sorun çıkmaz deniliyor doğru mu birde mehter marşlarında birini kullanaak sıkıntı çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Bazı youtuberlar (reklama girmesin diye isim vermiyorum) rahat rahat kullanıyor hatta ncs bir kanala müziklerini kullandığı için teşekkür etmişti.
balasagun dedi: NCS müzikleri telifsi bir sorun çıkmaz deniliyor doğru mu birde mehter marşlarında birini kullanaak sıkıntı çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Bazı youtuberlar (reklama girmesin diye isim vermiyorum) rahat rahat kullanıyor hatta ncs bir kanala müziklerini kullandığı için teşekkür etmişti.
Gabriel Degurechaff Kilopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 37 14 Ağustos 2015 #7 Recep Baltaş dedi: Satın almadığın, elinde lisansı olmayan ya da açıkça kullanmana izin verilen lisansı olmayan bir müzik ise evet, telif hakkı yersin. Genişletmek için tıkla... Sizin fon müziğiniz çok güzel. Adı nedir?
Recep Baltaş dedi: Satın almadığın, elinde lisansı olmayan ya da açıkça kullanmana izin verilen lisansı olmayan bir müzik ise evet, telif hakkı yersin. Genişletmek için tıkla... Sizin fon müziğiniz çok güzel. Adı nedir?
murat küçük vine Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #8 kevin macleod royalty free music yaz sorun yaşamazsın adam sitesinde bedava sunuyor