Video izlerken bilgisayar aşırı kasıyor

364164

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2020
Mesajlar
2.137
Makaleler
1
Çözümler
9
Merhaba, başka bir sitede film izlerken bir anda video donmaya başladı bende anlamadım ne olduğunu sonra durdurup yeniden açayım dedim bir baktım bilgisayar aşırı fena kasıyor. Görev yöneticisine girmeye çalıştım girdim kasma tamamen gitti. Sonra görev yöneticisini kapattım tekrar izlemeye devam ettim, yine aynı olay oldu ve görev yöneticisini açtım yine kasma gitti. Görev yöneticisini açık bırakayım dedim hiçbir kasma olmadı şaşırdım sonra. Görev yöneticisini kapattım izlemeye devam ettim yine kastı bende aklıma Process Hacker geldi indirdim açtım. Kasmaya başladığı zaman Process Hacker'i açınca yine kasma gitti (Başka bir program açınca kasma gitmiyor). Sizce neden oluyor? YouTube'da da olmaya başladı ne yapmam lazım? (Chrome)

Edit: Arkadaşlar video izlemiyor iken bile bilgisayar kasıyor ne yapmam lazım?
 
Son düzenleme:
Birkaç gün önce Saat'in yanında küçük ikonlar varya Kaspersky'dan 2 tane vardı bir tanesine mouse imlecini getirince kayboldu sonra bildirimlerde "virüs korumasını açın" falan diyordu bende korkmuştum. Hiçbir şey indirmedim hocam en son film izledim.

Ok yani virüs korumasını kapattınız mı hiç peki.
 
Yok hocam o an korktuğum için 2 defa açıp kapattım antivürüsü.

Bilgisayarını güvenli modda açıp bak görev yöneticisine çıkan sonuçlara RAM olarak 1 1.5GB daha ekle işlemciyede %5 GPU'ya bir şey ekleme eğer o sonuçlar çıkmazsa büyük ihtimal virüs yemişsin.
Arka planda hiçbir şüpheli çalışmıyor hocam gördüğüm kadarıyla. Ve GPU kullanımı 0 gözüküyor. Ama tarayıcıda iken PC fena kasıyor.

Eğer tarayıcın enfekte edilmiş ise? Ve her miner virüs ekran kartı kullanmıyor işlemcide kullanabiliyor.
 

Geri
Yukarı