Çözüldü Video izlerken CPU anlık kullanımı artıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İEldeer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, video izlerken sayfayı küçültünce CPU %%20 %40 %50 gidip geliyor anlık 3 5 saniye bazen sayfayı küçültmesem de oluyor anlık videoda falan oyunlarda nadiren 1 2 defa cızırtı takılma oldu Görev Yöneticisi'nden takip edip CPU'nun yükseldiğini gördüm öyle yapınca can sıkmaya başladı çözümü nedir?

Aynı zamanda şimdi ekran kartı da %20 30'lara kadar anlık 1 saniyelik çıktığını fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Kankam kontrol ettim. Opera çok yüksek kullanıyor olarak gözüküyordu ekran kartı dahil o da %80leri anlık gördü. Donanımsal hızlandırmayı açtım ondan önce Windows güncellemesi vardı onu yaptım. Şu an cızırtı takılma yüksek CPU GPU olmuyor, galiba Windows güncellemesindendi.
İşlemcinin modeli nedir? Eğer 4c/4t bir işlemci ise normal.

Ekran kartı kullanımını video izlerken %20-30'larda ise bu normal sayılabilir çünkü kullanım yüksek olsa da frekans düşük oluyor. Fakat işlemcinin o şekilde kullanılması normal değil. Görev Yöneticisi'nden işlemciyi neyin kullandığını kontrol ettin mi? Ayrıca tarayıcı ayarlarından donanımsal hızlandırma kapalı ise aç.

Kankam kontrol ettim. Opera çok yüksek kullanıyor olarak gözüküyordu ekran kartı dahil o da %80leri anlık gördü. Donanımsal hızlandırmayı açtım ondan önce Windows güncellemesi vardı onu yaptım. Şu an cızırtı takılma yüksek CPU GPU olmuyor, galiba Windows güncellemesindendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…