Çözüldü YouTube Video izlerken donuyor ve kasarak, ses olmadan devam ediyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

callouss

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Casper Excalibur G770 laptopu kullanıyorum. 2 haftadır YouTube üzerinden video izlerken video yükleme saniyesi olmasına rağmen (süre çubuğunda o beyaz çizgi tam ne olduğunu bilmiyorum) donuyor, bir süre sonra oynamaya devam ediyor fakat kasıyor ve ses gelmiyor. Bilgisayarın hoparlör kısmından aygıtı değiştirdiğimde (hoparlörden kulaklığa geçtiğimde) düzeliyor ama bir süre sonra yine aynısı oluyor. Format attım, sürücüleri sildim yeniden yükledim ama düzelmedi. Dediğim gibi son 2 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Ondan önce yoktu böyle bir şey.

Hocam bu sorun internetten kaynaklanır modeme uzaksanız ve bulunduğunuz yerde internet hızı düşükse ondan yapar. Çok iyi bir internet hızı istiyorsanız ethernet kablosuyla bağlanmanızı öneririm.

Hocam bu sorun internetten kaynaklanır modeme uzaksanız ve bulunduğunuz yerde internet hızı düşükse ondan yapar. Çok iyi bir internet hızı istiyorsanız ethernet kablosuyla bağlanmanızı öneririm.
Hocam başka bilgisayarda yaşamıyorum bu sorunu. Dediğin gibi internetten kaynaklansa bütün cihazlarda aynısı olur ama bu sorun sadece bu bilgisayara mahsus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı