Video izlerken görüntü donuyor ancak ses devam ediyor

Sezerity

Kilopat
Daha fazla  
Son zamanlarda herhangi bir platform ya da uygulama üzerinde açtığım videolarda donma yaşıyorum, yeni olmaya başlayan bir durum, video donduğu anda bir süre ses devam ediyor. Tarayıcı kaynaklı olup olmadığını denedim, Chrome, Opera vs. tarayıcılardan açtığım videolarda aynı problem var, hatta Discord üzerinde arkadaşımın yayınını izlerken de aynı problem var. 8.8.8.8 8.8.4.4 olarak manuel DNS kullanıyorum. ISS 100/8 TurkNet fiber, hız testlerim stabil, sorun ne olabilir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    79,3 KB · Görüntüleme: 114
Aynı sorun bende de var 3, 4 gündür bu problemi yaşıyorum. Opera kullanıyorum, çerezleri sildim ayarları netten aynı sorun yaşayanlar olmuş onların dediği gibi ayarladım aynı sorun devam ediyor. Sorun şu, youtube veya başka sitelerden video izlerken işim olduğunda videoyu durduğum da tekrar başlatınca ekran donuyor bazen videonun yarısı veya üst kısmı siyah oluyor ama ses gelmeye devam ediyor tekrardan sayfayı yenileyince düzeliyor. Aynı sorunu yaşayıp bu problemden kurtulan var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı