Video izlerken neden utanılır?

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Selamlar, aşağı bırakacağım tarzında bir sürü videoyu izlerken ben utanıyorum ve dayanamayıp kapıyorum. Ya işin esprisi ciddi bir şey değil ama gerçekten utanıp kapatmak zorunda kalıyorum çok cringe oluyorum çünkü. Sizde de bu tarz şeyler var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selamlar, aşağı bırakacağım tarzında bir sürü videoyu izlerken ben utanıyorum ve dayanamayıp kapıyorum. Ya işin esprisi ciddi bir şey değil ama gerçekten utanıp kapatmak zorunda kalıyorum çok cringe oluyorum çünkü. Sizde de bu tarz şeyler var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz.

Cringe: İngilizce bir kelime olan cringe Türkçeye direkt çevirecek olursak yaltaklanma ve yalakalık anlamına geliyor.. Ancak tam olarak karşılığı "başkasının adına utanmak" diyebiliriz. ... Olay odaklı ağır bir eleştiri şeklinde söylenebilecek bu kelime, Türkiye'deki sosyal medya platformlarında da çok sık kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı