Video izleyerek kasa değişimi yapılabilir mi?

Willches

Hectopat
Bendeki kasa çok kötü ve değiştirmek istiyorum, yeni bir kasa alacağım, eski kasamdan yeni kasaya geçireceğim, işlemci ekran kartı montajını biliyorum, tek bilmediğim kablolar tam olarak nereye takılacak ve anakart nasıl montaj edilecek çok bilmiyorum, sizce evde video izleyerek tek başıma anakart montajı ve diğer montajları yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki kasa çok kötü ve değiştirmek istiyorum, yeni bir kasa alacağım, eski kasamdan yeni kasaya geçireceğim, işlemci ekran kartı montajını biliyorum, tek bilmediğim kablolar tam olarak nereye takılacak ve anakart nasıl montaj edilecek çok bilmiyorum, sizce evde video izleyerek tek başıma anakart montajı ve diğer montajları yapabilir miyim?

Yaparsın çok kolay bir işlem bilgisayarcıya gitsen en az 400-500 isteyecektir yaparken içine sinmezse eldiven falan giy parçalara bir sıkıntı gelmez zaten dayanıklı parçalardır.

Yapabilirsin zaten yanlış yere kabloyu takman mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı