Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 Valorant oynarken kayıt alıp YouTube'a yüklemek istiyorum videoyu hem 1080p 60 FPS kayıt edebilecek hem de oyunda en az 144 FPS alabileceğim ayarlar benim bilgisayarımda mümkün mü? Mümkünse bu ayarları paylaşır mısınız? Sistemim şu şekilde: Ekran kartı: ASRock Challenger RX 6600. İşlemci: Ryzen 5 5500. RAM: G.Skill Ripjaws 1x16 DDR4 3600 MHz CL18. Anakart: B550M-P gen3. Kasa: MAG Forge M100R. PSU: Sharkoon 650v2. SSD: Kingston 500 GB 3500/2100 Yardım edecek yok mu? @MuratTheFounder Son düzenleme: 13 Ocak 2024
Valorant oynarken kayıt alıp YouTube'a yüklemek istiyorum videoyu hem 1080p 60 FPS kayıt edebilecek hem de oyunda en az 144 FPS alabileceğim ayarlar benim bilgisayarımda mümkün mü? Mümkünse bu ayarları paylaşır mısınız? Sistemim şu şekilde: Ekran kartı: ASRock Challenger RX 6600. İşlemci: Ryzen 5 5500. RAM: G.Skill Ripjaws 1x16 DDR4 3600 MHz CL18. Anakart: B550M-P gen3. Kasa: MAG Forge M100R. PSU: Sharkoon 650v2. SSD: Kingston 500 GB 3500/2100 Yardım edecek yok mu? @MuratTheFounder
alwaystrey5 Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #2 hocam obs onermem video kaydı icin
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #3 alwaystrey5 dedi: hocam obs onermem video kaydı icin Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz ücretli ücretsiz fark etmez akıcı şekilde video kayıt edeyim ve oyunum kasmasın yeterli
alwaystrey5 dedi: hocam obs onermem video kaydı icin Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz ücretli ücretsiz fark etmez akıcı şekilde video kayıt edeyim ve oyunum kasmasın yeterli
erenulugyigit Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #4 Cetcik dedi: Ne önerirsiniz ücretli ücretsiz fark etmez akıcı şekilde video kayıt edeyim ve oyunum kasmasın yeterli. Genişletmek için tıkla... Win + g yaparsanız direk Windows'un kendi oyun içi kayıt programı var onu kullanabilirsiniz. Ben oyun içi ve oyun dışı kullanıyorum gayet stabil.
Cetcik dedi: Ne önerirsiniz ücretli ücretsiz fark etmez akıcı şekilde video kayıt edeyim ve oyunum kasmasın yeterli. Genişletmek için tıkla... Win + g yaparsanız direk Windows'un kendi oyun içi kayıt programı var onu kullanabilirsiniz. Ben oyun içi ve oyun dışı kullanıyorum gayet stabil.
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #5 erenulugyigit dedi: Win + g yaparsanız direk Windows'un kendi oyun içi kayıt programı var onu kullanabilirsiniz. Ben oyun içi ve oyun dışı kullanıyorum gayet stabil. Genişletmek için tıkla... Ayar yapılıyor mu çözünürlük FPS vs
erenulugyigit dedi: Win + g yaparsanız direk Windows'un kendi oyun içi kayıt programı var onu kullanabilirsiniz. Ben oyun içi ve oyun dışı kullanıyorum gayet stabil. Genişletmek için tıkla... Ayar yapılıyor mu çözünürlük FPS vs
erenulugyigit Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #6 Cetcik dedi: Ayar yapılıyor mu çözünürlük FPS vs. Genişletmek için tıkla... Bakıp size cevap atayım. Cetcik dedi: Ayar yapılıyor mu çözünürlük FPS vs. Genişletmek için tıkla... Evet. Çözünürlük ve FPS ayarlanabiliyor ama çözünürlük şu anda kullandığınız çözünürlükle kaydedecektir. FPS ise 30 ve 60 olarak değişebiliyor.
Cetcik dedi: Ayar yapılıyor mu çözünürlük FPS vs. Genişletmek için tıkla... Bakıp size cevap atayım. Cetcik dedi: Ayar yapılıyor mu çözünürlük FPS vs. Genişletmek için tıkla... Evet. Çözünürlük ve FPS ayarlanabiliyor ama çözünürlük şu anda kullandığınız çözünürlükle kaydedecektir. FPS ise 30 ve 60 olarak değişebiliyor.
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #7 erenulugyigit dedi: Bakıp size cevap atayım. Evet. Çözünürlük ve FPS ayarlanabiliyor ama çözünürlük şu anda kullandığınız çözünürlükle kaydedecektir. FPS ise 30 ve 60 olarak değişebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun yarın deneyeceğim oyun oynarken kasmıyor ve stabil kaydediyor ise kullanırım
erenulugyigit dedi: Bakıp size cevap atayım. Evet. Çözünürlük ve FPS ayarlanabiliyor ama çözünürlük şu anda kullandığınız çözünürlükle kaydedecektir. FPS ise 30 ve 60 olarak değişebiliyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun yarın deneyeceğim oyun oynarken kasmıyor ve stabil kaydediyor ise kullanırım
erenulugyigit Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #8 alwaystrey5 dedi: Hocam OBS onermem video kaydı icin. Genişletmek için tıkla... Sebebini öğrenebilir miyim?
alwaystrey5 dedi: Hocam OBS onermem video kaydı icin. Genişletmek için tıkla... Sebebini öğrenebilir miyim?
Cetcik Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #9 erenulugyigit dedi: Bakıp size cevap atayım. Evet. Çözünürlük ve FPS ayarlanabiliyor ama çözünürlük şu anda kullandığınız çözünürlükle kaydedecektir. FPS ise 30 ve 60 olarak değişebiliyor. Genişletmek için tıkla... erenulugyigit dedi: Bakıp size cevap atayım. Evet. Çözünürlük ve FPS ayarlanabiliyor ama çözünürlük şu anda kullandığınız çözünürlükle kaydedecektir. FPS ise 30 ve 60 olarak değişebiliyor. Genişletmek için tıkla... Dost win g yapınca hiçbirsey olmuyor
erenulugyigit dedi: Bakıp size cevap atayım. Evet. Çözünürlük ve FPS ayarlanabiliyor ama çözünürlük şu anda kullandığınız çözünürlükle kaydedecektir. FPS ise 30 ve 60 olarak değişebiliyor. Genişletmek için tıkla... erenulugyigit dedi: Bakıp size cevap atayım. Evet. Çözünürlük ve FPS ayarlanabiliyor ama çözünürlük şu anda kullandığınız çözünürlükle kaydedecektir. FPS ise 30 ve 60 olarak değişebiliyor. Genişletmek için tıkla... Dost win g yapınca hiçbirsey olmuyor
erenulugyigit Hectopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #10 Cetcik dedi: Dost win g yapınca hiçbirsey olmuyor Genişletmek için tıkla... ayarlardan game barı açtınızmı?
Cetcik dedi: Dost win g yapınca hiçbirsey olmuyor Genişletmek için tıkla... ayarlardan game barı açtınızmı?