Video Kayıt İçin RX460 vs GTX 750Ti

DeliJojuk

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
hiç biri, tavsiyem Gtx 1050Ti'dır. Hem RX460 ile yakın fiyatta olup arasında 10fps falan fark atan bir ekran kartıdır Gtx 1050Tİ. Ayrıca 750Tİ eskidi artık, insanlar GTX 950,960 almayı bırakırken eski sistem testleri ve toplamaları ile 750Tİ seçmek büyük hata olur ;)

Rx460 daha güncel bir ekran kartıdır.

çıkış tarihlerine bakarsan hangisi daha güncel görürsün :D

hem GTX 1050Tİ'a nerdeyse 2haftada 1 güncelleme geliyor ;)

Direk normal 1050 alabilirsin. Shadowplay olmasa RX 460 derdim ama bu özellik kayıt için gerçekten başarılı. :) MSI GAMING X Nvidia GeForce GTX 1050 2G 128Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

dostum eğer oyun testlerine göz atarsan 1050'nin yetmeyeceğini görürsün. Gta 5 Ultra açmak istersen VRAM yetersizliğinden en fazla High oynayabilirsin :)

çıkış tarihlerine bakarsan hangisi daha güncel görürsün :D

hem GTX 1050Tİ'a nerdeyse 2haftada 1 güncelleme geliyor ;)

dostum eğer oyun testlerine göz atarsan 1050'nin yetmeyeceğini görürsün. Gta 5 Ultra açmak istersen VRAM yetersizliğinden en fazla High oynayabilirsin :)
O kartın gücü zaten ultra için yeterli değil ki. İstersen 4gb vram olan modelini al ultrada düşük fps alırsın gene de. Ayrıca 1050 de Rx 460 da günceldir. İkiside yeni seri kartlardır. 1050 daha günceldir demek yanlış olur. Ayrıca ekran kartlarına genel olarak driver güncellemesi gelir tek bir kart için güncelleme gelmez. Daha bir-iki gün önce AMD ekran kartları için driver yayınlandı.

AMD A10 7890k 8gb ram GTX 1050ti ultrada 50fps civarı alıyorum 35'in altına düştüğünü pek görmedim ama recording derseniz zaten 60fps almak için en fazla high'da oynayabilirsiniz.

Ve bu arada kartı aldığımda son güncelleme 28 kasım yazıyordu (elime 29 kasımda geçti), az önce son güncelleme tarihine baktım 4 aralıktada 400mb'lık bir güncelleme geldi :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı