Video kayıtlarından fan sesi nasıl temizlenir?

spidigonzalez

Femtopat
Katılım
4 Şubat 2023
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Can sıkıntısından vakit geçirmek için, bir şeylerle uğraşmak için oyun videoları çekip YouTube'a atmayı düşünüyorum. Bir getirisi olmayacağını, büyük noktalara gelemeyeceğimin farkındayım. Tek derdim vakit geçirmek. Bugün böyle bir girişimde bulundum. NVIDIA'nın ekran kaydetme uygulamasıyla (adını bilmiyorum) denedim. Sesi ayrı kaydettim. Fan sesimin bana sorun çıkartacağını zaten biliyordum ama Adobe enchance ile arkadaki sesi temizlerim diye ummuştum. Ama hiç umduğum gibi olmadı. Hem sesimi çok bastırmış hem de şaka gibi Türkçe konuşmuyorum. Ne konuştuğum belli değil. Ekipmanlarım yok. Bu fan sesinden kurtulmamın bir yolu var mıdır? NVIDIA Broadcast'i denedim. Ama o da arkadaki sesi alayım derken sesimi daha da mahvediyor. Bunun dışında farklı önerileriniz varsa ekran kaydı almak için ve özellikle video editi yapmam için kullanabileceğim programlar önerilerinizi bekliyorum. Daha önce de uğraşmıştım bu işle sadece Camtasia kullanmayı biliyorum. DaVinci denedim ama video attığım zaman uygulama kapanıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretli bir program. Deneme süresi size yeter diye düşünüyorum.

 
Ücretli bir program. Deneme süresi size yeter diye düşünüyorum.

Hocam 7 gün deneme sürümü veriyor ya. Ben getirisi olcağını düşünmediğim için bu işin ücretsiz bildiğiniz varsa daha iyi olur. Teşekkür ederim.
 
Youtube’da öğretici videoları baya var ben de eskiden kullanmıştım hiç hatırlamıyorum 😆
Ya böyle çevrimiçi direkt atıp onun temizleyebileceği bi site yok mu hocam Enchance gibi 😁😁. Nvidia Broadcast'le neden yapamıyorum peki onun hakkında bilginiz var mıdır? O kadar RTX kart var bari bi işe yarasa...
 
Böyle bir program yerine kayıt yaptığınız programda gürültü engelleme dış ses engelleme gibi şeyleri denediniz mi? Mesela insanlar Twitch'den yayın yapıyor OBS ile bazılarından arkadan fışır fışır sesler geliyor gürültü engelleme ayarlarıyla bu 0'a iniyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı