EZKINGh Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #1 Bu tarz animasyonları nasıl yapabilirim? Bu bir video sadece fotoğrafını çektim. Bu normalde bir video.
Bu tarz animasyonları nasıl yapabilirim? Bu bir video sadece fotoğrafını çektim. Bu normalde bir video.
Rivoxile Megapat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 772 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #2 EZKINGh dedi: Eki Görüntüle 2045360 Bu tarz animasyonları nasıl yapabilirim? Bu bir video sadece fotoğrafını çektim. Bu normalde bir video. Genişletmek için tıkla... Blender gibi programlarla yapabilirsiniz ancak basit değil kendinizi baya geliştirmeniz gerek.
EZKINGh dedi: Eki Görüntüle 2045360 Bu tarz animasyonları nasıl yapabilirim? Bu bir video sadece fotoğrafını çektim. Bu normalde bir video. Genişletmek için tıkla... Blender gibi programlarla yapabilirsiniz ancak basit değil kendinizi baya geliştirmeniz gerek.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 8 Aralık 2023 #3 Bildiğim kadarıyla bunlar 2D çizimlerin birleştirilmesiyle yapılıyor. 3D isterseniz Blendera göz atabilirsiniz. Lakin öyle kolay işler değil bunlar.
Bildiğim kadarıyla bunlar 2D çizimlerin birleştirilmesiyle yapılıyor. 3D isterseniz Blendera göz atabilirsiniz. Lakin öyle kolay işler değil bunlar.
EZKINGh Decapat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #4 Webcam kullanan insan dedi: Bildiğim kadarıyla bunlar 2D çizimlerin birleştirilmesiyle yapılıyor. 3D isterseniz blendera göz atabilirsiniz. Lakin öyle kolay işler değil bunlar. Genişletmek için tıkla... Peki sadece fotoğrafı nasıl yapabileceğim konusunda bir bilginiz var mı video yapmayacağım sadece fotoğrafı bile yapabilirsem bana kafi.
Webcam kullanan insan dedi: Bildiğim kadarıyla bunlar 2D çizimlerin birleştirilmesiyle yapılıyor. 3D isterseniz blendera göz atabilirsiniz. Lakin öyle kolay işler değil bunlar. Genişletmek için tıkla... Peki sadece fotoğrafı nasıl yapabileceğim konusunda bir bilginiz var mı video yapmayacağım sadece fotoğrafı bile yapabilirsem bana kafi.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 8 Aralık 2023 #5 EZKINGh dedi: Peki sadece fotoğrafı nasıl yapabileceğim konusunda bir bilginiz var mı video yapmayacağım sadece fotoğrafı bile yapabilirsem bana kafi. Genişletmek için tıkla... Pixel art ile ilgili araştırma yapabilirsiniz.
EZKINGh dedi: Peki sadece fotoğrafı nasıl yapabileceğim konusunda bir bilginiz var mı video yapmayacağım sadece fotoğrafı bile yapabilirsem bana kafi. Genişletmek için tıkla... Pixel art ile ilgili araştırma yapabilirsiniz.