Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kapl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Başıma gelen ve çözümünü bulmak için uğraştığım bu sorunun çözümünü sizlerle paylaşmak istiyorum;
Chrome'da GIF veya video oynatırken ilk başta siyah olan ekran -kaliteye göre değişerek- sonradan normale dönüyordu ve farkettim ki aynı sorunu sadece normale dönmeden yaşayanlar da varmış.

Bunun sebebi tarayıcıların sunduğu donanım hızlandırmaymış.

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları gerçekleştiriniz.
-Adres çubuğunuza " chrome://settings/ " yazın ve ya menüden ayarlara giriş yapın.
-Açılan sayfada en altta "gelişmiş ayarları göster"e tıklayın.
-Sistem başlığı altında "Kullanabilir olduğunda donanım ivmesini kullan" kutucuğunu kaldırıp pasif hale getirin.
-Chrome’u yeniden başlatın sorununuz giderilmiş olacaktır.

İyi günler..

Teşekkürler. Donanım ivmesi GPU' nun gücünden de yararlanmak oluyor sanırsam öyle midir?

çok teşekkür ederim dostum ya bunla ilgili konu da açtım internette arattım çünkü kolay bir sorun olmadıgı için anahtar cümlelerle aratamıyosunuz bile ne yazcaksın google'a video ve gifler başlarken pixelleşiyor sonra düzeliyor gibi saçma şeyler bile yazdım technopatta bunla ilgili konu da açtım fakat kimse yardım etmedi bir müddet sonra arattım forumda yaşayan var mı diye varmış cidden çok sagolasın Uzun yaşa ve Başarılı ol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…