E emirfurkan Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 27 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar twixtor kullanarak yapılıyor ama ses hızlanmıyor. Bunun videoyu yavaştan hızlatacak şekilde nasıl yaparım? İvmelenerek yani. Instagram www.instagram.com Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2021
Arkadaşlar twixtor kullanarak yapılıyor ama ses hızlanmıyor. Bunun videoyu yavaştan hızlatacak şekilde nasıl yaparım? İvmelenerek yani. Instagram www.instagram.com
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #2 emirfurkan dedi: Arkadaşlar twixtor kullanarak yapılıyor ama ses hızlanmıyor. Bunun videoyu yavaştan hızlatacak şekilde nasıl yaparım? İvmelenerek yani. Instagram www.instagram.com Genişletmek için tıkla... Video ile sesi ayır sonra ses ayarlarından sesi incelt
emirfurkan dedi: Arkadaşlar twixtor kullanarak yapılıyor ama ses hızlanmıyor. Bunun videoyu yavaştan hızlatacak şekilde nasıl yaparım? İvmelenerek yani. Instagram www.instagram.com Genişletmek için tıkla... Video ile sesi ayır sonra ses ayarlarından sesi incelt
E emirfurkan Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 27 Ağustos 2021 #3 @Akdeniz1 Öyle olmuyor işte zeki arkadaşım benim.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #4 emirfurkan dedi: @Akdeniz1 Öyle olmuyor işte zeki arkadaşım benim. Genişletmek için tıkla... Öyle olmuyor derken,hangi uygulama kullandığınızı bile belirtmemişsiniz,nasıl size yardımcı olabilirim yada olabiliriz ki ? Öyle olmuyor işte zeki kardeşim benim. Ben filmora kullanıyorum böyle oluyor.
emirfurkan dedi: @Akdeniz1 Öyle olmuyor işte zeki arkadaşım benim. Genişletmek için tıkla... Öyle olmuyor derken,hangi uygulama kullandığınızı bile belirtmemişsiniz,nasıl size yardımcı olabilirim yada olabiliriz ki ? Öyle olmuyor işte zeki kardeşim benim. Ben filmora kullanıyorum böyle oluyor.
E emirfurkan Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 2 Eylül 2021 #5 Akdeniz1 dedi: Öyle olmuyor derken,hangi uygulama kullandığınızı bile belirtmemişsiniz,nasıl size yardımcı olabilirim yada olabiliriz ki ? Öyle olmuyor işte zeki kardeşim benim. Ben filmora kullanıyorum böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Bak kardeşim ben videyu hızlandırdık diyelim ses ve video aynı boyuttamı olucak?Ses 5 saniye video 2 saniye olacak senin dediğinde.Şimdi bu çözüm mü zeka fışkıran arkadaşım. Akdeniz1 dedi: Öyle olmuyor derken,hangi uygulama kullandığınızı bile belirtmemişsiniz,nasıl size yardımcı olabilirim yada olabiliriz ki ? Öyle olmuyor işte zeki kardeşim benim. Ben filmora kullanıyorum böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Her hangi bir programdan olabilir.Nasıl yaptığını söylesin yeter.Bilmediğin işlere karışmazsan iyi olur.
Akdeniz1 dedi: Öyle olmuyor derken,hangi uygulama kullandığınızı bile belirtmemişsiniz,nasıl size yardımcı olabilirim yada olabiliriz ki ? Öyle olmuyor işte zeki kardeşim benim. Ben filmora kullanıyorum böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Bak kardeşim ben videyu hızlandırdık diyelim ses ve video aynı boyuttamı olucak?Ses 5 saniye video 2 saniye olacak senin dediğinde.Şimdi bu çözüm mü zeka fışkıran arkadaşım. Akdeniz1 dedi: Öyle olmuyor derken,hangi uygulama kullandığınızı bile belirtmemişsiniz,nasıl size yardımcı olabilirim yada olabiliriz ki ? Öyle olmuyor işte zeki kardeşim benim. Ben filmora kullanıyorum böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Her hangi bir programdan olabilir.Nasıl yaptığını söylesin yeter.Bilmediğin işlere karışmazsan iyi olur.