Çözüldü VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam attım kesin bir sonuç söyleyebilir misiniz?
Geç cevap için çok özür dilerim. Biraz geç yanıt verdim sürekli konuya kusura bakmayın. Yük altında olduğu içindir muhtemelen. Tahminim o yönde. Bir daha mavi ekran alırsanız ki sanmıyorum, dump dosyasıyla beraber etiketleyebilirsiniz.
Şimdi bakabildim. Pek bir sıkıntı yok gibi duruyor. Yük altına girdiği için olmuş gibi duruyor. Sistem özellikleriniz nedir? Ayrıca PSU kaç W ona göre bir şey diyeceğim. Laptop ise adaptör nedir?

Masaüstü RTX 3060 12 GB, AMD Ryzen 5 5500

Masaüstü RTX 3060 12 GB, AMD Ryzen 5 5500

PSU kaç W bilgim yok hocam boş kasa aldım PSU ile birleşik isterseniz linkini atayım

PSU kaç W bilgim yok hocam boş kasa aldım PSU ile birleşik isterseniz linkini atayım.
Atın, bakalım. Başka mavi ekran olmadıysa çok yüksek ihtimal yük altında olduğu içindir.

Atın, bakalım. Başka mavi ekran olmadıysa çok yüksek ihtimal yük altında olduğu içindir.

Bir kere daha olmuştu oda konu açmıştım Vanguard Valorant yüzündendi.

Bu sadece tek fark benim fanlarım mor.

Son düzenleme:
Geç cevap için çok özür dilerim. Biraz geç yanıt verdim sürekli konuya kusura bakmayın. Yük altında olduğu içindir muhtemelen. Tahminim o yönde. Bir daha mavi ekran alırsanız ki sanmıyorum, dump dosyasıyla beraber etiketleyebilirsiniz.

Çözüm

Teşekkür ederim yardımlarınız için iyi günler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı