"VIDEO_TDR_FAILURE" nvlddmkm.sys hatası

İşletim sistemi
Windows 10

MuhamTR

Decapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1MI-526GgyZmzy5nyOeV6iUAzSIcCgFTI/view?usp=drive_link
RAM
16 gb
SSD veya HDD modeli
turbox
Ekran kartı
nvidia geforce gt 740
İşlemci
intel i7 860
Az önce Half-Life 2'ye girdim ana menüsünde mavi ekran verdi hiçbir şey anlamadım. Oyun oynarken veya webde dolaşırken video izlerkende oluyor.

Format attım işe yaramadı DDU ile sürücüyü kaldırıp kurdum yine işe yaramadı kafayı yiyeceğim.

Az önce pcyi açtım 3 4 saniye sonra dondu mavi ekran verdi ve aynı hatayı verdi sadece steam açıktı

minidump sabah.rar dump dosyası acaba aynı sebepten ötürü mü?

düzenleme:aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırdım pcyi yeniden başlattım windows kendisi kurdu sürücüyü şuanlık sorun yok gibi gözüküyor

Az önce pcyi açtım 3 4 saniye sonra dondu mavi ekran verdi ve aynı hatayı verdi sadece steam açıktı

minidump sabah.rar dump dosyası acaba aynı sebepten ötürü mü?

düzenleme:aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırdım pcyi yeniden başlattım windows kendisi kurdu sürücüyü şuanlık sorun yok gibi gözüküyor
hop bi gelişme var bazen de sadece donuyor bildiğin oyuna girdiğimde tık diye donuyor klavye ve mouse ile işlem yapamıyorum klavyenin rgbsini de söndüremiyorum donmuşken kapatma tuşundan yeniden başlatma yapıyorum mecburen mavi ekran yada yeniden başlatma yapmıyor kendi kendine

Son düzenleme:
Geri
Yukarı