Videoda ses kesilme sorunu

Bir video izlerken aniden ses gidiyor hoparlörü sallamam gerekiyor ya da durduğu yönü değiştirmem gerekiyor. Bunu yaptıktan sonra bir süre yine ses geliyor ondan sonra yine aynı şeyi yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu durum beni çok rahatsız ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnızca hoparlör kabinlerinde ise, bu hoparlörlerin hoparlör kablosuyla yapılan lehim bağlantılarında, ses kumandası, açma-kapama düğmesi, AUX, vb. kontrol yerlerinin olduğu kontrol kabinindeyse, bu plastik kabin içindeki devre kartı soğuk lehimlerinden veya bu karttan çıkan hoparlör kabloları lehimleriyle ilgili (soğuk lehimden) olabilir. Bu durumun düzelmesi için hoparlör ve devre kartından hoparlöre kadar giden ince kabloların mevcut lehimlerinin havyayla yenilenmesi gerekiyor. Ancak bundan sonra bu hoparlörleri sallamaktan kurtulabilirsiniz. Kolay gelsin.

Yalnızca hoparlör kabinlerinde ise, bu hoparlörlerin hoparlör kablosuyla yapılan lehim bağlantılarında, ses kumandası, açma-kapama düğmesi, AUX, vb. kontrol yerlerinin olduğu kontrol kabinindeyse, bu plastik kabin içindeki devre kartı soğuk lehimlerinden veya bu karttan çıkan hoparlör kabloları lehimleriyle ilgili (soğuk lehimden) olabilir. Bu durumun düzelmesi için hoparlör ve devre kartından hoparlöre kadar giden ince kabloların mevcut lehimlerinin havyayla yenilenmesi gerekiyor. Ancak bundan sonra bu hoparlörleri sallamaktan kurtulabilirsiniz. Kolay gelsin.
kardeşim yardımın için sağol ben lehimlemedim ama kabloları hoperlörün içine sokuşturdum şimdi ses sorunsuz geliyo yinede Teşekkürler. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı