Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filminde, film adında da belli olduğu gibi Doctor Strange farklı evrenlerde geziyor ve evet filmde olay böyle ilerliyor. Önerim MCU'yu tümüyle izleyip bitirmeniz çünkü bu filmler bir sıraya ve bir hikayeye göre ilerliyor.
60 tane içerik hocam. Her birini 2 saatlik filmden varsaysam 120 saat. O kadar izleyeceğimi sanmıyorum, üşeniyorum da. 120 saat olarak baktığım için çok cezbetmiyor beni. Teşekkürler yine de.
Yok hocam izleyeceksiniz. Şaka şaka. Tabii ki 120 saat azımsanamaz siz de haklısınız. Boş zamaniniz olursa tek tük izlemenizi tavsiye ederim. Adamlar kaliteli yapmış.
60 tane içerik hocam. Her birini 2 saatlik filmden varsaysam 120 saat. O kadar izleyeceğimi sanmıyorum, üşeniyorum da. 120 saat olarak baktığım için çok cezbetmiyor beni. Teşekkürler yine de.
Hadi yarısını düşelim, yine 60 saat . Yok hocam, ben bu 20-40 dakikalık dizi mi acaba diye sordum. Öyle bir şey olsaydı, böyle gariplikler dönen falan o zaman belki izlerdim. Belki filmini bi' ara izlerim ama onu da pek zannetmiyorum.
Hadi yarısını düşelim, yine 60 saat . Yok hocam, ben bu 20-40 dakikalık dizi mi acaba diye sordum. Öyle bir şey olsaydı, böyle gariplikler dönen falan o zaman belki izlerdim. Belki filmini bi' ara izlerim ama onu da pek zannetmiyorum.