Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 10 Haziran 2020 #11 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Niçin bu PSU'yu istiyorsunuz sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... SDN'de aynı kişi, aynı konuyu açarak çıldırttı beni. Marka/Model veriyorum ısrarla tutturuyor bu videodaki PSU kaç watt diye.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Niçin bu PSU'yu istiyorsunuz sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... SDN'de aynı kişi, aynı konuyu açarak çıldırttı beni. Marka/Model veriyorum ısrarla tutturuyor bu videodaki PSU kaç watt diye.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.312 Makaleler 42 Çözümler 275 10 Haziran 2020 #12 @Donanım Arşivi Kedi evet fan üstündeki fava ve engel demiri öyle. Aynı fiyatta daha kaliteli PSU modelleri var bu arada. Özellikle bu model olmasının bir sebebi var mı?
@Donanım Arşivi Kedi evet fan üstündeki fava ve engel demiri öyle. Aynı fiyatta daha kaliteli PSU modelleri var bu arada. Özellikle bu model olmasının bir sebebi var mı?