Videodaki nefes araları nasıl kesilir?

mzcn

Decapat
Daha fazla  
Video yahut ses kaydındaki nefes aralarını ve konuşmadığım boşlukları nasıl kesebilirim?

Manuel olarak kesmeyi biliyorum fakat 10 dakikalık içerik için yarım saatim gidiyor sırf bu işleme.

Audacity üzerinde sessizliği bu da diye bir özellik var ama çalışmıyor maalesef.

Kullandığım programlar: Adobe programları, Audacity ve DaVinci Resolve.

Bu konu özelinde bir kısayol varsa önerebilir misiniz?

Video yahut ses kaydındaki nefes aralarını ve konuşmadığım boşlukları nasıl kesebilirim?

Manuel olarak kesmeyi biliyorum fakat 10 dakikalık içerik için yarım saatim gidiyor sırf bu işleme.

Audacity üzerinde sessizliği bu da diye bir özellik var ama çalışmıyor maalesef.

Kullandığım programlar: Adobe programları, Audacity ve DaVinci Resolve.

Bu konu özelinde bir kısayol varsa önerebilir misiniz?
Anlamadığım kısım ne konuda zorlandığınız. Zira Adobe Premiere Pro gibi uygulamlarda kesme biçme işlemi zor değil. Daha basit ve kolay görünüm için MacOS'ya da Windows için CapCut uygulaması bulunuyor. Ama doğrudan bu işlemi otomatik yapan bir şey yok.

Videoyu inceledim gördüğüm kadarıyla Studio gibi yerlerde çekilen kötü sesleri vs. düzelten bir yapay zeka olduğu yazıyor alakası nedir?
İyice inceleyin. Sonra arkadaşın yazdıklarına bakın.

Arkadaş ses aralıklarını kesmekten bahsediyor ancak videoda kullanılan yapay zeka ile ses aralarını kesmek yerine yapay zeka ile yok etmek daha mantıklı geldi.

Anlamadığım kısım ne konuda zorlandığınız. Zira Adobe Premiere Pro gibi uygulamlarda kesme biçme işlemi zor değil. Daha basit ve kolay görünüm için MacOS'ya da Windows için CapCut uygulaması bulunuyor. Ama doğrudan bu işlemi otomatik yapan bir şey yok.
Otomatik kesen bir plugin yahut uygulama arıyordum hocam. Ses kaydının başına oturup bahsettiğim kısımları kesmek uğraştırıyor biraz.
Youtube şu videoya göz atabilirsiniz, belki yardımcı olur.
Bakacağım hocam.
Bunu da inceleyeyim sağ olun.

Otomatik kesen bir plugin yahut uygulama arıyordum hocam. Ses kaydının başına oturup bahsettiğim kısımları kesmek uğraştırıyor biraz.

Bakacağım hocam.

Bunu da inceleyeyim sağ olun.
Konuyu hortlatacağım, çözebildiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı