Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 15 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar bu videodaki şarkının hangi hali bulabilir misiniz çünkü çok zor. Yani kaç tane afterdark cover-remix aradıysam bu videodaki halini bulamadım .kim yaptı acaba bunu... Bir sürü edit olsun video olsun bulamadım nasıl yaparız bunu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2024
Arkadaşlar bu videodaki şarkının hangi hali bulabilir misiniz çünkü çok zor. Yani kaç tane afterdark cover-remix aradıysam bu videodaki halini bulamadım .kim yaptı acaba bunu... Bir sürü edit olsun video olsun bulamadım nasıl yaparız bunu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C coolfurky Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 15 Aralık 2024 #2 Bu olabilir mi bi kontrol eder misin dostum? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 15 Aralık 2024 #3 coolfurky dedi: Bu olabilir mi bi kontrol eder misin dostum? Genişletmek için tıkla... Vallahi harikasınız nasıl buldunuz hocam? Videoda çok bilgi vermiyor çünkü. Artı 0 Eksi
coolfurky dedi: Bu olabilir mi bi kontrol eder misin dostum? Genişletmek için tıkla... Vallahi harikasınız nasıl buldunuz hocam? Videoda çok bilgi vermiyor çünkü.
C coolfurky Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 54 Çözümler 1 15 Aralık 2024 #4 Benlik bir şey de yok telefonda asistana dinlettim sadece dostum işine yaradıysa ne mutlu. Artı 0 Eksi