Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.790 Makaleler 5 Çözümler 13 27 Ocak 2022 #11 ysf8gg dedi: indirip tarama yaptım virüs çıkmadı güvenle indirebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam neyi indireceğim şimdi? Tam anlayamadım. Edit: Hallettim
ysf8gg dedi: indirip tarama yaptım virüs çıkmadı güvenle indirebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam neyi indireceğim şimdi? Tam anlayamadım. Edit: Hallettim
ysf8gg Decapat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #12 Vito S dedi: Hocam neyi indireceğim şimdi? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... hepsini indirin hocam sonra 2 tane swf dosyası var onun üzerine gelip birlikte aça basın ve indirdiğiniz dosyaların içindeki flash player dosyasını seçin açılacaktır
Vito S dedi: Hocam neyi indireceğim şimdi? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... hepsini indirin hocam sonra 2 tane swf dosyası var onun üzerine gelip birlikte aça basın ve indirdiğiniz dosyaların içindeki flash player dosyasını seçin açılacaktır