Videodakileri yaparsam bir sıkıntı olur mu?

285004

Hectopat
Makaleler
1
Klavyem "Logitech G103" modeli Bu videoda Nejdat Delioğlu klavyenin içini vs. söküyor, pek güvenemedim açıkçası. Bende klavyemi temizlemek istiyorum, her yerinde kir vs. birikti. Herhangi bir risk oluşur mu? Elimi herhangi bir yere değdirirsem bir şey olur mu? Bir klavye temizleyeceğiz diye klavyeden olmayalım.

Klavyem "Logitech G103" modeli Bu videoda nejdat delioğlu klavyenin içini vs. söküyor, pek güvenemedim açıkçası. Bende klavyemi temizlemek istiyorum, her yerinde kir vs. birikti. Herhangi bir risk oluşur mu? Elimi herhangi bir yere değdirirsem bir şey olur mu? Bir klavye temizleyeceğiz diye klavyeden olmayalım.

Çok garibime gitti video ben genelde tuşları söküyorum kolonyalı suya atıyorum tuşları klavyenin aralarını da kulak çöpüne kolonya bandırıp aralarını siliyor kuruluyorum.
Videodakiler yanlış değil yapabilirsiniz ama uğraşmam ben şahsen.

Klavyem "Logitech G103" modeli Bu videoda Nejdat Delioğlu klavyenin içini vs. söküyor, pek güvenemedim açıkçası. Bende klavyemi temizlemek istiyorum, her yerinde kir vs. birikti. Herhangi bir risk oluşur mu? Elimi herhangi bir yere değdirirsem bir şey olur mu? Bir klavye temizleyeceğiz diye klavyeden olmayalım.

Ben tuşları çıkarıp, ve klavyenin vidalarını söküp plastik ve şu içindeki plastik asetat kağıdı gibi olan şeyi ayırdım, plastik şeyleri küvette yıkadım :D. Şeffaf asetat kağıdı gibi olan şeyi yıkıyınca bir şey oluyormu bilmiyorum ama yıkamayın bence. Ben yıkamadım en azından. Kuruduktan sonra aynı şekilde taktım, Klavye fotoğrafı açıp internetten, tuşları bakarak birleştirdim. Klavyede sorun yok aynı çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı