Videoki şarkı nedir?

Hocam bana da çok tanıdık geldi. Shazam ile bir arama yaptım fakat bulamadım. Bu şehir girdap gülüm ve mağusa limanı karışımı bir şey gibi geliyor bana :D

Tamamen captiona bakarak tahmin yürütüyorum aldırma gönül olabilir ama hiç bilmiyorum bilenler çıkacaktır eminim.

Bence benziyor ya :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok tanıdık geliyor fakat bulamadım, google'ın müzik bulma uygulaması "Beni görmek için gelme" buldu. Yani tam o mu emin değilim ama bayağı benziyor gibi. Sanki senin attığın videodakiler daha slow çalıyor gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok tanıdık geliyor fakat bulamadım, google'ın müzik bulma uygulaması "Beni görmek için gelme" buldu. Yani tam o mu emin değilim ama bayağı benziyor gibi. Sanki senin attığın videodakiler daha slow çalıyor gibi.
Bu da andırıyor da yine de değil 😄. Çalan kadına ulaşamıyorum sormak için. Instagramda yorum atmıştım ona da cevap yok.

Yeni konular

Geri
Yukarı