YouTube Videolar az izleniyor

Kanka bence ne yap biliyor musun yanına arada slime koy ki izlensin abone olsun millet ama yarıda kesme mesela 3 dk sınır var değil mi sen hepsini sığdırmaya çalış.

Play Store'da araştır bayağı var.
kanka zaten öyle yapıyorum kanal ismini vereyimmi istiyorsan

ya kimseden yardım almadan tek yapmak istiyorum
Yardım almayacaksın zaten arkadaşlarına sadece başkasının kanalı gibi tanıt istersen.

Ver bir bakayım (Mikasu Toriana adlı bir şahıstan abone bildirimi gelebilir )

Ver bir bakayım (Mikasu Toriana adlı bir şahıstan abone bildirimi gelebilir )

Sığdır demek istediğim de yani mesela 3. Bölüm sığmıyor mu yarısı mı yok gelecek videoya koy.
AykutDiamondV kanal ismi bakarsan sevinirim ama kanka bide normalde shorts özet akışı yazması lazımmış bunda kanal sayfaları yazıyo o yüzden olabilirmi

bak dürüstçe neyi beğenmediysen söyle maksat bende fikir alayım

hayır anlayamadığım ilk video 300 izlenipte diğerleri neden bu kadar az izleniyo

hayır anlayamadığım ilk video 300 izlenipte diğerleri neden bu kadar az izleniyo
Bi göz gezdirdim videolara altyazılara dikkat edebilirsin biraz çok yanlış var ya.

otomatik altyazıyla yapıyom ondandır sence ne yapmam lazım kanal için
Bilemiyorum ama otomatik altyazıya videoyu hazırladıktan sonra bir göz gezdir bence tek tavsiyem bu bir de dediğim gibi olduğunca abone kas ki keşfete çıksın yoksa çıkmaz.

Bilemiyorum ama otomatik altyazıya videoyu hazırladıktan sonra bir göz gezdir bence tek tavsiyem bu bir de dediğim gibi olduğunca abone kas ki keşfete çıksın yoksa çıkmaz.
ama işte zor olan abone kasmak bilmiyorum ne yapıcam

şuanda senin kanalını bulmaya çalışıyorum abone olmak için ama bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…