YouTube Videolar gösterim almıyor

ademyl1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

YouTube'da yaklaşık 8 aydır düzenli olarak video paylaşımı yapıyorum. Video kalitemin iyi olduğunu düşünüyorum ve günden güne de kaliteyi arttırıyorum.
Bu seviyede yayın yapmama rağmen video paylaştığımda 1-2 kişi ye anca gösterim yapılıyor. Kimseye videolar gösterilmediği için haliyle izlenme de almıyor.

Konu hakkında bilgisi olan varsa desteklerini rica ederim.

Kanalımı incelemek isteyenler için:

Kapaklarınız hiç ilgi çekmiyor. Dürüst olmak gerekirse sayfama çıksa tıklamazdım.
Tek gözüme güzel gelen antarktika videosu belki ona tıklardım.
Ve açıklamalara anasayfalara düşebilecek etiketler koy.

Anladım, yorumunuz için teşekkür ederim ancak asıl sorunum ne yazık ki bu değil. Benim kastettiğim şey hiç kimseye gösterilmiyor. Erişim 1 veya 2 oluyor. Kimsenin anasayfasına düşmezse veya arama yapıldığında çıkmazsa, kimseye gösterilmezse zaten izlenme alamayacaktır. Reklam vermem durumunda gayet iyi gösterim/tıklama oranı yakalıyorum ancak reklam dışında hiç izlenme yakalayamıyorum. Kapak fotoğrafları konusunda ise tekrardan göz gezidireceğim.

Bu izlenmeye bu abone normal değil. Bot bastıysanız Youtube bunu algılayabiliyor. Videolarınız özellikle insanların önüne çıkarmıyor olabilir.

Bu izlenmeye bu abone normal değil. Bot bastıysanız Youtube bunu algılayabiliyor. Videolarınız özellikle insanların önüne çıkarmıyor olabilir.
Hayır hiç bot basmadım. Reklam verdiğimde iyi abone oranı yakaladım. Aylık belirli miktarlarda reklam verdim ve özellikle geri dönüşüm oranı yüksek olan reklam çeşidini seçince iyi bir abone yakalama şansım oldu.

Telif atılan videonuz var mı?

Telif atılan videonuz var mı?
Şöyle, müziklerden dolayı telif atılanlar var ancak youtubede yayınlanmasına izin veriliyor yalnızca para kazanma kapalı. Bir videoda 18 yaş üzerine açık durumda. Çoğu videoda ise sorun yok.

Telifler algoritmanızı bozmuş olabilir. Videolarınıza ilgili kişileri bir topluluk çatısı altında toplayabilirsiniz ve video paylaştığınızda direkt olarak toplulukta bir paylaşım yaparak izleyicileri videoya çekebilirsiniz. Örnek olarak discord demek isterdim fakat şu an yasaklı durumda olduğu için pek faydalı olmayacaktır. İzlenmelerinizi sürekli reklam yoluyla alıyorsanız, reklam basmadığınız videolarda az izlenme gayet normaldir. Fakat 1.5B abone az değil, en azından 50+ izlenmelisiniz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Toparlayarak devam edeceğim umarım çıkış yakalarım.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Toparlayarak devam edeceğim umarım çıkış yakalarım.
Rica ederim. Ayrıca eklemek isterim, en iyi olduğunu düşündüğün birkaç videoyu büyük yayıncılara atabilirsin. Yayınlarında izlerse doğal bir kitle kanalına gelebilir. Videolarının konularını beğendim, kapakların da gayet iyi durumda bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…