ViewSonic 27" VX2780-2K monitör RTX4060'li sisteme nasıl olur?

tekgoldenyattim

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
ViewSonic 27" VX2780-2K
Merhaba. 2K bir monitor RTX4060'li bir sisteme nadi gider bilemiyorum. Gider diyorsanız bu monitör alınır mı? Alınmaz mı bir şey söyleyebilir misiniz? ASUS TUF Gaming VG279Q3A modelini almayı düşünüyordum ama bu modeli görünce aklımı çeldi birazcık. Bu arada ViewSonic markası hakkında bir fikir sahibi değilim. Uzun süre kullanan arkadaşlar varsa eğer kötü diyorsanız hiç elimi sürmeden ASUS'tan devam ederim.

wiew sonic güzel markadır 2 k olur fakat 144 hz ve üstü monitör alır iseniz her oyunda 144 geçemeyebilirsin

Anladım teşekkürler attığınız modellere bi bakayım.

tavsiyeler o yönde ancak 24inc almak istemiyorum 27inc 1080p uyarmi?
uyar
Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu asustan daha iyi bir tercih arada 4 k var

1080p alsanız daha iyi gibi 2k monitörler gereksiz pahalı.

Bunu da alabilirsin 4060 1440p için değil ama ileride daha iyi bir karta geçeceksen de kullanılır bir süre.

Yuksek karta geçeceğimi pek sanmıyorum yine de teşekkürler

Benim ASUS'tan almayı düşündüğüm model o değil yanlış yazmışım ya da göstermiş sanırım. ASUS'tan almayı düşündüğüm model şu an 6K ona daha sıcak bakıyorum

1080p alsanız daha iyi gibi 2k monitörler gereksiz pahalı.
Kesinlikle haklısınız

2 k monitör önerisi olarak atmıştım sizin yazdığınız fhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…