Viewsonic monitörler güvenilir değil midir ?

Ben ilginiz ve geri dönüşünüz için çok teşekkür ediyorum. Firmanızın üst düzey bir görevlisi olarak burada bizlerle iletişim halinde olup bilgilendirmeniz beni çok şaşırttı ve gerçekten çok beğendim. Ürün hakkında da araştırmama devam ediyorum ve bu yazışmayı dikkate alarak kararımı vereceğim.
İletişime geçtiğiniz için tekrar çok teşekkür ederim.

@ViewSonic Türkiye
Asus x550jk model laptop ım var ekran kartı gtx 850m , cs go fifa 16 gibi tepki süresinin ve akıcılığın önemli olduğu oyunlar oynuyorum, şu ana kadar bilgisayarımın performansından memnunum bu dediğim oyunlarda cs go da 100 fps leri fifa da 60 80 fps leri rahatlıkla görüyorum.ViewSonic VX2257-mhd ürününüzü satın alıp dizüstü bilgisayarıma bağlamak istiyorum sizce mantıklı bir seçim olur mu 75 hz in etkisini oyunlarda hissedebilir miyim ?

Merhaba,

Aslında oyun için bir monitör tercih edecekseniz, VX57-MHD serisi daha çok işinize gelecektir. (Bu seri de 22", 24" ve 27" var) Bu model 1ms tepki süresi ve 75Hz yenilenme oranına sahip. Ayrıca düşük gecikme süresine de sahip 11.4ms. Yani monitör ve fare arasında haberleşme süresi.
Bu ürünün incelemeleri yayınlandı baktınız mı bilmiyoruz ama yine paylaşalım, kafanızdaki sorunlara daha net cevaplar bulabilirsiniz.

Technopat incelemesi ->> Viewsonic VX2457 mhd Oyuncu Monitörü İncelemesi - Technopat

TeknoSeyir İncelemesi ->> Viewsonic VX2457 ve AMD Freesync incelemesi

VX2257-MHD serisi ile ilgili olarak çok yakında bir kampanya planlıyoruz, bize birkaç gün verebilirseniz bununda bilgisini paylaşabiliriz.

Siz hangisini öneriyorsunuz VX2257 mi VX2457 mi ?

Viewsonic Elbetteki Güvenilir Bir Monitör..
Tabi Kullanıcısına Göre Değişir...
Bir Sistem Toplarsın ona Yanlış Monitörü Alırsın Buda Senin Sorunun Olur..
Yani Monitörle Alakalı Sorun Yok Herkes Alabilir Ama Önemli Olan
Topladığın SiSteme Uygun Olanını Almak...
Şunun Şekli İyiymiş Diyip Alamassın...

Siz hangisini öneriyorsunuz VX2257 mi VX2457 mi ?

Aynı serinin 2 farklı boyutunda kaldıysanız bu tamamen kişisel tercih meselesidir aslında. Kimi kullanıcı 24" te daha büyük ekranda oynamak ister kimi ise yeri kısıtlı olduğu için 21.5" tercih eder. Ama açıkcası VX2457-MHD fiyat performans olarak daha avantajlı. 21.5" ile arasında sadece 100TL gibi bir fark var. Bu fiyata 24"( yani 23.6") almak daha iyi olabilir ama dediğim gibi bu çok kişisel tercih meselesi. Tercih sizin

İçinde Penta Teknoloji gördüğünüz her şeyden uzak durun. Anladığım kadarıyla ViewSonic'de ayrılmış artık en doğrusu.

İçinde Penta Teknoloji gördüğünüz her şeyden uzak durun. Anladığım kadarıyla ViewSonic'de ayrılmış artık en doğrusu.

Merhaba,

Penta Teknoloji, 1990 yılında kurulmuş şu an Türkiye'nin önde gelen dağıtıcıları arasındadır ve 2015 Eylül ayından bugüne ViewSonic 'in tek dağıtıcısı konumundadır.

Bilginize sunarız,

Bende size şöyle söyleyeyim 24 gündür serviste olan işlemcim(büyük ihtimalle bir şeyide yok) hakkında hiç bir haber yok ve ben bir üniversite öğrencisiyim staj dosyalarım bilgisayarımdaydı şimdiye hazır olmaları gerekiyordu. Normalde 10 iş günü içinde tamiri olmayan ürünün yerine geçici ürün gönderilir fakat o da yok. Tamamen mağduriyet bunlarınki.

Merhaba,

Penta Teknoloji, kendi bünyesinde farklı markaların teknik servis hizmetini vermektedir. Bizim maalesef bu konuda size yardımcı olamayacağız. ViewSonic ürünlerinin garanti ve servis hizmetini KVK Teknik Servis vermektedir. Eğer ViewSonic ürününüz varsa bize buradan veya servisimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…