Parlaklık ayarı seçilemiyor. Kontrast seçiliyor sadece. Anlamadım bu ne biçim iş ya.144HZ'i alabilmeniz için Display Port kablosu ile bağlantı sağlamanız gerekiyor diye biliyorum. Bu arada ben de 2457-mhd kullanıyorum ve monitör üzerinden kendi gözünüze göre istediğiniz ayarı yapabilir veya hazır ayarlardan birini seçebilirsiniz. Ben kontrast 75, parlaklık 50, renk ayarı doğal, mavi ışık filtresi 100, netlik 100, siyah dengeleme 5 olarak ayarladım mesela.-
Aynı monitörü kullanıyorum. Yanında gelen HDMI kablosu 2.0 yani 144hz alabiliyorsunuz. DisplayPort kablosu şart değil.Monitörün rengi biraz soluk gibi geldi ve yanında gelen HDMI kablosuyla 144 Hz alabileceğim söyleniyordu fakat ben 120 Hz alıyorum. Bu monitör için var mıdır bi renk ayarı?
E bana 1 tane kablo geldi ve ayarlardan baktığımda sadece 120 Hz var. Özel bir ayar mı lazım? Bir de görüntü kalitesinden memnun musunuz ?Aynı monitörü kullanıyorum. Yanında gelen HDMI kablosu 2.0 yani 144hz alabiliyorsunuz. DisplayPort kablosu şart değil.
Curved modelinden memnunum, fiyatına göre performansı güzel bana göre. Eğer özellikleri aynı sadece flat-curved farkı var ise tavsiye ederim.Konudan alakasız olacak ama Ben de bu monitörün kavisli olmayan Viewsonic VX2458-MHD modelini almayı düşünüyorum. Fiyatı 1000tl değer mi?
Aynı monitörü kullanıyorum. Yanında gelen HDMI kablosu 2.0 yani 144hz alabiliyorsunuz. DisplayPort kablosu şart değil.
Memnunum, VA panel sonuçta bir IPS panelin renk kalitesini bekleyemeyiz lakin fiyatına göre iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. Zaten yanında gelen tek kablo 2.0 HDMI kablosu. O da 144hz destekliyor, sizde nasıl 120hz onu anlamadım. Görüntü ayarlarından ekran yenileme sıklığını bir kontrol edin.E bana 1 tane kablo geldi ve ayarlardan baktığımda sadece 120 Hz var. Özel bir ayar mı lazım? Bir de görüntü kalitesinden memnun musunuz ?
Evet düzeldi şimdi teşekkürler.Memnunum, VA panel sonuçta bir IPS panelin renk kalitesini bekleyemeyiz lakin fiyatına göre iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. Zaten yanında gelen tek kablo 2.0 HDMI kablosu. O da 144hz destekliyor, sizde nasıl 120hz onu anlamadım. Görüntü ayarlarından ekran yenileme sıklığını bir kontrol edin.
Çözünürlük doğalda olmadığı içindir muhtemelen.
Eki Görüntüle 372832
Bir de parlaklık ayarlarını seçemiyorum ben. Sizde de öyle mi ?Memnunum, VA panel sonuçta bir IPS panelin renk kalitesini bekleyemeyiz lakin fiyatına göre iyi bir ürün olduğunu düşünüyorum. Zaten yanında gelen tek kablo 2.0 HDMI kablosu. O da 144hz destekliyor, sizde nasıl 120hz onu anlamadım. Görüntü ayarlarından ekran yenileme sıklığını bir kontrol edin.
Çözünürlük doğalda olmadığı içindir muhtemelen.
Eki Görüntüle 372832
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.