ViewSonic VX2705-2KP-mhd ışık sızması mevcut mu?

Umut İzgi

Kilopat
Daha fazla  
Selam, konu başlığında belirttiğim monitörü 1 ay önce satın aldım, ilk iki haftalık iade hakkım sürecinde çok bilgisayar başında olamadığım için fark etmedim, şu sıralar işlerim arttığı için doğal olarak bilgisayar başında daha fazla vakit geçiriyorum, bu aralar gözüme çarptı, belki de normaldir bilmiyorum. Parlaklık farkı içime sinmeyince geçen gün servise gönderdim, normal diye raporlamışlar geri kargolamalarını bekliyorum. Aşağıda görüntülerin yanında videolarında olduğu bir link bırakıyorum ekstra olarak konuya da görseller ekleyeceğim, sizce bu ışık sızması normal mi yoksa servisin raporuna itiraz edip tüketici hakem heyetine mi gitmeliyim?
Üst tarafta sağ ve solda IPS glow olmadığına emin olmadığı parlaklık farkı mevcut. Fotoğraflar gözümle gördüğüm gibi pozlanmıştır.

Fotoğraf ve videolar:
IMG_20230106_205934.jpg and 6 more files

Birincisi IPS Glow bir sorun değildir. Panele özgü durumdur. Teknolojisi ile alakalı. IPS Glow'suz IPS monitörler çok pahalı. Bunlarda yüksek çözünürlü monitörler. Bunu bilmeniz gerekiyor.
İkincisi ise Ay'ın olduğu resmi baz alıyorum ve IPS Glow göze batmıyor. Daha beterlerini gördüm ve kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…