Gigabyte G24F-2 1ms modunu bulamadım OSD ayarlarında. Ben standart ayarlarda OverDrive balanced modunda kullanıyorum. FPS oyunu oynayacağım zaman User 3'ten standart moda göre sadece parlaklık 100 ve OverDrive Speed moduna alıyorum. Aslında çok da değişen bir şey olmuyor. Bu monitörde öyle bir mod var mı manual (kullanma kılavuzu) içinde de göremedim. Aım stabilizer diye bir şey var, onu açınca FreeSync kapanıyor tamam ama ufo testi yaptım ghosting tarafında hiçbir değişme (tüm OverDrive ayarlarında, User 3 profilinde) görmedim. Ben mi yanlış yapıyorum acaba.
RTX 3080, 13600K sistemim için 27" 2K monitör de bakıyorum ayrıcabilirsiniz. Bu nedenle böyle konular kafama çok takılmaya başladı. Bu monitörden çok beklentim yok zaten, bu paraya anca bu monitör. LG 27GP850-B veya GP83-B modelleri 9999 TL inmiş, konuda bahsedilen ViewSonic monitörü benzer (tabii daha aşağı) özelliklerde görünce dedim 7000 TL fiyata alınır ama 1ms modu, parlaklık azalması, freesync/gsync açamama gibi sıkıntılar beni soğuttu.
@Saint Lucia