A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 372 23 Ocak 2023 #1 ViewSonic VX2718 monitörümde 1ms modu var ama açılmıyor. Son düzenleme: 23 Ocak 2023
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 23 Ocak 2023 #2 Kullanım klavuzunda nasıl açacağınız yazıyor inceleyin isterseniz. Görseli takip ederek deneyiniz.
A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 372 23 Ocak 2023 #3 serdarim35 dedi: Kullanım kılavuzunda nasıl açacağınız yazıyor inceleyin isterseniz. Görseli takip ederek deneyiniz. Eki Görüntüle 1642263 Genişletmek için tıkla... Ben zaten onu biliyorum ama 1ms modu açma kısmı silik yazıyor yani açılmıyor serdarim35 dedi: Kullanım klavuzunda nasıl açacağınız yazıyor inceleyin isterseniz. Görseli takip ederek deneyiniz. Eki Görüntüle 1642263 Genişletmek için tıkla... görselden bakab ArhanYılmaz dedi: Ben zaten onu biliyorum ama 1ms modu açma kısmı silik yazıyor yani açılmıyor Genişletmek için tıkla... görselden bakabilirsiniz
serdarim35 dedi: Kullanım kılavuzunda nasıl açacağınız yazıyor inceleyin isterseniz. Görseli takip ederek deneyiniz. Eki Görüntüle 1642263 Genişletmek için tıkla... Ben zaten onu biliyorum ama 1ms modu açma kısmı silik yazıyor yani açılmıyor serdarim35 dedi: Kullanım klavuzunda nasıl açacağınız yazıyor inceleyin isterseniz. Görseli takip ederek deneyiniz. Eki Görüntüle 1642263 Genişletmek için tıkla... görselden bakab ArhanYılmaz dedi: Ben zaten onu biliyorum ama 1ms modu açma kısmı silik yazıyor yani açılmıyor Genişletmek için tıkla... görselden bakabilirsiniz
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 23 Ocak 2023 #4 ArhanYılmaz dedi: Ben zaten onu biliyorum ama 1ms modu açma kısmı silik yazıyor yani açılmıyor görselden bakab görselden bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... HDMI kablo mu kullanıyorsunuz.
ArhanYılmaz dedi: Ben zaten onu biliyorum ama 1ms modu açma kısmı silik yazıyor yani açılmıyor görselden bakab görselden bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... HDMI kablo mu kullanıyorsunuz.
A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 372 23 Ocak 2023 #5 serdarim35 dedi: HDMI kablo mu kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... dp kullanıyorum sorunumu çözdüm arkadaşlar daha yazmanıza gerek yok
serdarim35 dedi: HDMI kablo mu kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... dp kullanıyorum sorunumu çözdüm arkadaşlar daha yazmanıza gerek yok
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 23 Ocak 2023 #6 HDMI Kablo ile denediniz mi peki ?
A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 372 23 Ocak 2023 #7 serdarim35 dedi: HDMI kablo mu kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim
serdarim35 dedi: HDMI kablo mu kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim
serdarim35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 1.596 Çözümler 7 Yer Afyonkarahisar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yurtiçi Kargo- Operatör 23 Ocak 2023 #8 ArhanYılmaz dedi: yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Nasil çözdünüz başkalarınada lazım olur belki paylaşır mısınız.
ArhanYılmaz dedi: yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Nasil çözdünüz başkalarınada lazım olur belki paylaşır mısınız.
A ArhanYılmaz Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 372 23 Ocak 2023 #9 serdarim35 dedi: Nasil çözdünüz başkalarınada lazım olur belki paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Adaptive Sync açıkken 1ms mod açılmıyormuş.
serdarim35 dedi: Nasil çözdünüz başkalarınada lazım olur belki paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Adaptive Sync açıkken 1ms mod açılmıyormuş.