ViewSonic VX2718 vs Xiaomi Mi XMMNT27HQ vs Samsung Odyssey G5

Bütçe
6-7k

animefanboy

Hectopat

Arkadaşlar 2K 144-160Hz monitör almam gerekiyor bütçem biraz kısıtlı aklıma yatan 3 modeli üste koydum tavsiyeniz nedir? Veya başka bu fiyat bandında 2K 144Hz monitör tavsiye edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üçü arasından Xiaomi derdim fakat nasıl bir model, nedir ne değildir bilgim yok. Bütçe biraz daha çıkarsa G27Q alın.

IPS olduğu için mi xiami diyorsunuz yoksa başka bir sebebi mi var? Gigabyte daha iyi bir seçenek biliyorum ama daha fazla monitöre para vermek istemiyorum açıkçası 1-2 gün içinde karar veririm.

IPS olduğu için mi xiami diyorsunuz yoksa başka bir sebebi mi var?
G5 ile VX2418 kronik sorunlu, ondan dolayı.
Gigabyte daha iyi bir seçenek biliyorum ama daha fazla monitöre para vermek istemiyorum açıkçası 1-2 gün içinde karar veririm.
Sistem ve oynayacağınız oyunlar nedir? 1080p'de yeterli gelebilir fazla para vermek istemiyorsanız. Tabii iyi bir 2K için en az 7-8K harcanması lazım.

240Hz 1080p monitörüm var zaten 4070 aldım ve 1080P'de ekran kartına yazık ediyorum yarısını bile kullanamıyorum. Şu an 2K monitöre geçip 1080p monitörü satmak istiyorum. Alırken farkındaydım 1080P'lik kart olmadığını 2.elden uyguna önüme geldi aldım.

Hocam ben samsung'un 240 hz olan halini kullanıyorum. Ayakları sanırım aynı. Bu ayaklarla oyun oynamak özelliklede rekabetçi oyun oynuyorsanız çok zor. Monitörü kendinize yaklaştıramıyorsunuz. Bunun için bir aparat almanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı