ViewSonic VX2780-2K vs Xiaomi Mi 27 XMMNT27HQ

Bütçe
7000

YouGotMeBro

Kilopat
Daha fazla  
Genellikle oyun oynayacağım arada film de izliyorum o yüzden renkler de önemli benim için. Sizce hangisini almalıyım? Xiaomi'de pivot var ayrı VESA almama gerek kalmaz ViewSonic'in kendi ayakları biraz dandik gibi o yüzden ona VESA almayı düşünüyorum. Hangisi daha mutlu eder yoksa ikisi de aşağı yukarı aynı monitörler mi? Bütçem 7000 TL daha üstüne çıkamam 2K monitör yok başka bu fiyatlara.

Bence viewsonic. 10 (8bit + frc) avantajı var diğer monitör ise sadece 8 bit ve viewsonic daha fazla renk avantajına sahip.

Bence viewsonic. 10 (8bit + frc) avantajı var diğer monitör ise sadece 8 bit ve viewsonic daha fazla renk avantajına sahip.
ViewSonic'in çok fazla incelemesi yok internette Reddit'te flicker yaptığı söylenmiş ama. FRC flickera neden olabilir mi? Ben de ViewSonic'ten yanayım ama hem ayakları biraz dandik ve flicker sorununu görünce biraz geri çekildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…